Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Sundhedstjek

Tilbyder vi primært som opfølgning på behandlingsforløb til dem, der gerne vil sikre sig at de fortsat er godt rustede til at holde allergierne væk. Det indebærer test for Candida, test for underskud på vitaminer og mineraler, test for hormonbalancen/binyrerne, og generelt en rådgivende snak om de muligheder man selv har for at holde kroppen i god balance. Andre småskavanker som skulderspændinger, musearm eller dårlig ryg kan som regel også hurtigt behandles hvis man som udgangspunkt er i god balance. 
Et Sundhedstjek koster det samme som en opfølgende behandling og varer en halv time. 

Hvis du har forskellige skavanker som rygsmerter, gigtlidelser, autoimmune lidelser, hovedpiner, migræne eller lignende, så booker du en forundersøgelse i stedet, for så vil det være noget som sandsynligvis kræver længere tid og en egentlig behandling og som vi gerne vil give dig et tilbud på. Det kan vi ikke nå på en halv time.
Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99