Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Søren Steen Johansen

« Tilbage
Afdelingsleder, Saint-Gobain Distribution Denmark

Jeg har været allergisk over for pollen i ca. 13 år. Allergien er så stille og roligt blevet værre og værre fra at vare i 1-2 måneder varede den fra starten af pollensæsonen til slutningen af pollensæsonen (Marts-September).

Jeg gik fra at spise antihistamin i 1-2 måneder til at spise dem i ca. 7 måneder samt at bruge øjendråber og næsedråber på de slemme dage, og det forbrug var stigende. Efter at have besøgt AllergiKompagniet i foråret 2010 har jeg taget 3 antihistaminer hele sommeren 2010.


Min allergi er helt klart blevet langt mindre allerede efter 1 behandling og yderligere mindre efter 2 behandling. Jeg mener dog selv jeg har en anelse allergi stadigvæk og jeg har tænkt mig at henvende mig hos AllergiKompagniet snart igen. Min kone som også har lidt af allergi er også hjulpet af med meget af hendes allergi.


Vi havde også en snak omkring at tage en anti Candidasvampe kur. Vi var meget skeptiske omkring dette i starten, men besluttede at vi selv ville prøve at lave vores egen kur. Vi var så inde hos AllergiKompagniet for at modtage 2 allergibehandling og fik så købt AllergiKompagniets produkter og fortsatte så kuren i yderligere en måned.


Jeg savner så at få bekræftet om mit Candida svampeangreb er slået ned, men jeg er sluppet af med smerter i mine arme/albuer som jeg ellers har haft i flere år. Jeg/vi overvejer at tage en kur mere til foråret. Jeg har haft en sommer næsten uden medicin, for første gang i over 10 år, tak for det AllergiKompagniet. Med venlig hilsen – Søren Steen Johansen.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99