Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

René Stabell

« Tilbage
Jeg har udslæt på hele kroppen, som mest af alt ligner en blanding af eksem og nældefeber, men med tør overflade og brændende varm hud neden under. Sådan var min tilværelse tilbage i 2005, hvor jeg på det tidspunkt var omkring de 30 år. Sådan starter min historie.

Dengang i 2005 gik jeg til min alm praktiserende læge, med udslæt over hele kroppen. Benene var røde og kradset i stykker, albueleddene var opsvulmede og varme, mit ansigt var helt rødt med tør hud på toppen. Jeg sov med bomuldshandsker om natten, for ikke at kradse mig til blods.

Min læge gjorde hvad han kunne, han gav mig binyrebarkhormon i pille form, da det ikke altid var nok til at holde mit udslet nede, fik jeg med mellemrum også binyrebark indsprøjtninger. Smurte hele kroppen ind i hormoncreme flere gange dagligt og gik til lysterapi på hospitalet. Jeg havde høfeber, nældefeber og allergi for nødder, mandler, tomat, osv. Jeg havde ikke meget livskvalitet tilbage dengang. Jeg kontaktede dengang RygKompagniet, (senere AllergiKompagniet) og kom til behandling hos Torben, som dengang boede i Skælskør. Jeg husker tydeligt mit besøg hos Torben, da jeg på det tidspunkt var nyuddannet ingeniør og i den grad troede på naturvidenskab, formler og ligninger.

Jeg var BESTEMT ikke til ”hokus pokus” troldmænd og mirakler, men på daværende tidspunkt var der ikke rigtigt mange flere veje at søge hen. Ved afslutningen af behandlingen sagde Torben til mig, at nu var jeg kureret for mine allergier og om ikke jeg havde lyst til at spise en mandel, mens jeg var hos ham. Jeg tænkte ”er manden idiot, prøver han at slå mig ihjel, kan han da ikke se hvordan jeg ser ud!!!”. Jeg spiste en halv mandel, og ventede nogle minutter mens jeg kiggede på mine arme, for nu måtte de snart begynde at hæve og blive røde. Efter nogle minutter, spurte Torben endnu engang om ikke jeg havde lyst til at spise den færdig, for jeg kunne jo lige som mange hundrede tusinde andre mennesker tåle at spise mandler igen. Jeg kan huske, at jeg spiste den sidste halvdel af mandlen og tænkte, at det blev en lang tur hjem.

DER SKETE INTET!!

Da jeg kom hjem, lavede jeg samme aften en burger bestående af marcipan nougat og marcipan. Det var det værste jeg kunne byde min krop. Jeg tog en bid og ventede. Jeg prøvede at provokere mine arme ved at kradse lidt på dem og ventede. Jeg endte med at spise det hele den aften og der skete intet. Den aften var sidste gang jeg spiste piller, fik indsprøjtninger, og brugte hormoncreme. Da jeg efterfølgende kom til lysbehandling stort set uden symptomer og eksem, spurte lægen undrende hvad der var sket med mig og jeg forklarede. Han sagde at det havde han godt hørt om før, men de måtte jo ikke henvise til det… Jeg kan ikke huske om jeg kom til en behandling mere, men det stoppede der. Jeg var færdig med at få lys. 

Jeg skriver dette til dig som sidder derude og er i tvivl om du skal gøre lige som mig. Dig som er lige så skeptisk som jeg selv var. Jeg havde aldrig, og jeg mener ALDRIG før gået til alternativ behandling, hvis ikke det havde været min sidste udvej.

Jeg er meget glad for at jeg i sommeren 2020 fik lejligheden for at fortælle min historie til Torben, da jeg havde bestilt tid til opfølgning på noget høfeber, som var begyndt at komme igen de sidste par år. Det var rart at kunne give han den feedback, da han jo kun så mig én gang for nu 15 år siden…

PS: Jeg har ikke efterfølgende været til anden alternativ behandling, Jeg er jo stadigvæk Ingeniør!!!

Rene Stabell

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99