Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Prisliste på behandlinger

Enkeltbehandlinger

Du kan booke én behandling ad gangen. Første behandling er altid fuld tid, mens opfølgninger sædvanligvis er halv tid til halv pris, se prisliste nedenfor.

Behandlingsforløb

Giver dig ret til 6 behandlinger. Du betaler kun for de 5.
Behandler 1. behandling Opfølgning / Forundersøgelse / Candidatest / Sundhedstjek * Behandlingsforløb (6 behandlinger)
Torben Frank Andersen (Lyngby og Nykøbing Mors) 1.500 kr. 750 kr. 4.500 kr.
Nina Christiansen (Lyngby) 1.000 kr. 500 kr. 3.000 kr.
Lisbeth Hagen (Lyngby Fortunparken) 1.000 kr. 500 kr. 3.000 kr.
Torben Andreasen (Svendborg) 1.200 kr. 600 kr. 3.600 kr.
Carlemill Svensson (Aabenraa) 950 kr. 475 kr. 2.850 kr.
*se beskrivelser nedenfor.

Kreditaftale med sundhedskonto.dk

Hvis du gerne vil fordele udgiften til behandlingsforløb i mindre portioner, har du muligheden for at gøre det nu via vores partnerskabsaftale med Sundhedskonto.dk. Her kan du vælge at tilbagebetale over 3, 6 eller 12 måneder til en meget fordelagtig pris.
Læs mere om kreditaftale her

Rabatter

Alle behandlinger efter 10. behandling er til halv pris.

Pensionistrabat

10%

Studierabat

10%

Familierabat

3 personer behandles for 2’s pris ved samtidigt fremmøde i dobbelttid. Det samme gælder for 4 for 3’s pris i tredobbelt tid. Opfølgninger kan efter behandlerens skøn gennemføres med yderligere rabat.
Børn er ofte hurtigere at gøre allergifri, så der anbefaler vi at tage enkeltkonsultationer. Hvis det er meget svær allergi så snak med din behandler om det til første konsultation.

Hvis du som voksen kun har én allergi, anbefaler vi også enkeltkonsultationer, da det typisk ikke kræver så mange opfølgninger. 

De forskellige rabatter kan IKKE kombineres indbyrdes eller med behandlingsforløb.

Candida-test

Du skal normalt regne med kosttilskud til kuren for mellem 1.500-2.000 kr. for en voksen.

Vi tester dig for om du har overvækst af gærsvampe, herunder svampen Candida albicans, som bl.a. viser sig som svækkede slimhinder. Vi gennemgår om en kur er relevant og hvilke kosttilskud du vil kunne have gavn af, samt om der eventuelt er vitaminer eller mineraler du mangler.
Der bliver afsat ca. ½ time til testning og rådgivning.
Der gives ikke rabat på denne ydelse.

Sundhedstjek

Et holistisk eftersyn, fortrinsvis for dem som allerede er igennem et behandlingsforløb, men som gerne vil være på forkant. Vi tester om du er i balance med vitaminer og mineraler, om dine binyrer er overbelastede, samt hvis du er i tvivl om relevans af allergibehandling tester vi det. Vi tjekker om der er andre emner omkring sundhed som du kunne have gavn af at udforske og kommer med råd til dig i den anledning. Desuden er du velkommen til at spørge ind til hvad vi kan tilbyde behandlingsmæssigt eller om vi kender nogen der kan hjælpe med andre sundhedsmæssige udfordringer. Vi har et rigtig godt netværk af behandlere/terapeuter vi kan henvise til.
Der gives ikke rabat på denne ydelse.

Forundersøgelse

Hvis du overvejer et behandlingsforløb, men gerne vil finde ud af hvad vi kan gøre og har spørgsmål du ikke har fundet svar på her, så er du velkommen til at booke en forundersøgelse. Forundersøgelsen tager en halv time og prisen står i prislisten. Her gennemgår vi de allergier du har, tester for Candida, om du er overstresset og om du mangler vitaminer/mineraler. Så får du et tilbud med hjem på et behandlingsforløb inklusive udgifter til eventuelle kosttilskud. Du kan derefter vælge om du vil påbegynde behandlingen hvis du synes det giver mening. 

NB! I højsæsonen for pollen, birkepollen i april og græspollen i juni, tilbyder vi IKKE forundersøgelser. Det vil udskyde behandlingen unødigt og desuden fylde op i en kalender som i forvejen er presset.

Hvis du på forhånd VED at du vil i gang med et behandlingsforløb vil det også være spild af penge at booke en forundersøgelse, for vi afklarer alligevel altid spørgsmål under behandlingen.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99