Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Marianne Thyboe Christensen

« Tilbage
Jeg blev sparket af en hest som 7 årig og siden har jeg været multiallergiker (jeg er 41 år i skrivende stund).

Jeg er blevet testet på sygehuset og i foråret 2010 hos allergilæge, hvor de blot tilbød mig en anden form for medicin, men da jeg spurgte, om man ikke kunne gøre noget andet, end at dulme min allergi, var svaret nej. Jeg blev undersøgt for mælk ved en priktest, men den viste ikke noget og jeg ved, når jeg drikker mælk bliver min allergi værre. Jeg kan ikke sige om jeg i dag, efter jeg har været hos Torben, om jeg reagere overfor pollen, jeg ved blot at jeg har det MEGET MEGET bedre.

Jeg havde konstant snue og kunne ikke besøge nogen med dyr, det var også meget slemt i vores sommerhus, hvor jeg heller ikke kunne få luft, men det er også væk. Jeg tjekker ikke pollentallene og går ikke op i det. Det i sig selv er jo helt utroligt. Nu har vi hund og jeg har ingen problemer med at besøge folk med dyr. Jeg reagerer stadig overfor kanin, jeg føler heller ikke jeg er helt færdig med min behandling hos Torben. Jeg var også på en Candida-kur, men grundet en stresset periode er kosten blev noget usundere igen, og straks får jeg snue, hud allergi m.m. Nu er jeg begyndt at spise sundere igen (uden at gå amok) så det er utrolig vigtigt at jeg lever rimelig sundt.

Jeg havde vores hundehvalp med som sidste behandling for hund og det er FANTASTISK. Tænk at vi har hund, min største drøm, for mig selv og at kunne give mine drenge en hund, det er så stort og til enorm glæde + jeg har fået et fantastisk liv, det er som at bryde ud af et fængsel, nu kan jeg gøre alt og jeg er ikke træt. Inden jeg gik i gang med kuren virkede det for hokuspokus, jeg troede ikke på det. Jeg gjorde det kun fordi jeg ikke tror Annette Heick ville stille op på den måde, hvis der ikke var noget om snakken + hvis jeg ikke prøvede, ville jeg aldrig finde ud af om det virkede. Det værste der kunne ske var, at jeg havde brugt nogle penge, og det er til at leve med, hvor imod uvisheden over ikke at have prøvet, var værre. Efter 1. gang havde jeg det rigtig godt, men symptomerne kom tilbage igen. Her var jeg lidt på vippen til tvivle på om det virkede, men igen jeg tog af sted og efterhånden som Torben kom lag for lag igennem, så holdt det ved. Utroligt. Jeg var hos Torben sidste gang i maj måned 2010. Jeg anbefaler alle med allergi til at prøve det, med spørgsmålet, “hvad er det værste der kan ske ved at prøve det?”. Akutmedicin er ikke nødvendig mere. Det er så fantastisk, jeg er jer så taknemmelige.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99