Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Line Leth

« Tilbage
Jeg har haft allergi siden jeg var omkring 25 (12 år) Jeg fik konstateret allergi først ved priktest (viste allergi over for græs og birkepollen) og derefter ved blodprøve – sidstnævnte viste meget kraftig allergi over for birkepollen.

Jeg har gennemgået en desensibilisering over for birk – med meget ringe virkning (mindre kløe i øjnene, men til gengæld astmatiske symptomer). De sidste år er jeg i pollenperioden blevet behandlet med både piller, spray og inhalatorer (bibyrebark). Virkningen har været tydelig, men jeg har overhovedet ikke været symptomfri.

Da jeg dette forår fik min første behandling hos AllergiKompagniet, var mine symptomer dog ikke så kraftige. Inden min første behandling var jeg noget skeptisk, og undervejs oplevede jeg det som meget specielt og underligt. Jeg kunne dog forholdsvist hurtigt mærke, at der skete et eller andet undervejs, og jeg brugte stort set ikke medicin resten af sæsonen.

Den mest overvældende oplevelse var dog, at min behandler efter at have fjernet en del forskellige allergier, gerne ville prøve at undersøge, om der kunne være andre grunde til min kradsen og ruhed i halsen. Han fandt frem til at årsagen var psykisk – relateret til ikke at føle, at jeg kunne tale frit. Han brugte lang tid på at fjerne denne “ubalance”, og umiddelbart efter følte jeg, at min hals var blevet dobbelt så bred indeni.

Da jeg gik derfra tænkte jeg en del over, hvad begrebet “ikke at kunne tale frit” dækkede over, og jeg fandt frem til en forståelse omkring at være rolig og afslappet i selskab med andre mennesker, som jeg ikke kender så godt. Et par dage efter skulle jeg i forbindelse med mit arbejde til et arrangement, hvor jeg normalt netop ville have følt mig lidt ufri og akavet ved min egen rolle i forsamlingen. Under arrangementet tænkte jeg ikke over det, men da jeg kom hjem slog det mig, at jeg jo havde “haft en fest”, jeg havde hygget mig og havde slet ikke følt mig ufri og akavet – netop dette, som behandlingen eftersigende skulle have ændret på.

Meget tankevækkende. Effekten har også holdt efterfølgende. Mht. min allergi er jeg spændt på forårets pollensæson – jeg håber, jeg kan slippe for al medicinen i år.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99