Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Lene Hansson

« Tilbage
Kostvejleder

Som ung pige havde jeg allergi overfor græs, hø, støv, dyrepels, forskellige fødevarer og udviklede astma og høfeber. Medicin virkede ikke, men med min egen kostomlæg forsvandt næsten al allergi, høfeber og astma. Dog kom jeg ikke af med min allergi overfor heste, og kunne ikke engang klappe en hest uden at hæve op i halsen, nyse og få kløe.

Jeg læste om Torben fra AllergiKompagniet, hvorigennem jeg læste mig til, at al allergi også kan skyldes chok og traumer.

Jeg fik 3 konsultationer hos Torben mod min allergi for heste, og med Torbens særlige terapiteknik, fandt jeg ud af, at en tidligere traumatisk oplevelse i stalden var årsagen til min krops reaktioner på heste. Min krop “forsvarede” mig imod at komme tæt på både heste, stalden, høet og støvet! Jeg havde aldrig tænkt, at det kunne være årsagen, og Torben forklarede at sindet forsøgte at beskytte mig, da hukommelsen, mindede mig om den traumatiske oplevelse for mange år siden. Det var sandt!

Blokeringen forsvandt, da den traumatiske oplevelse blev belyst og bearbejdet, og jeg kunne igen være sammen med heste og ride. Beviset var rideferie på Rømø, den følgende sommer, uden så meget som et eneste nys, men med en masse fornøjelse!

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99