Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Mulighed for kreditaftale med sundhedskonto.dk!

Du har nu mulighed for at få en fantastisk fordelagtig kreditaftale

Hvis du gerne vil fordele udgiften til behandlingsforløb i mindre portioner, har du muligheden for at gøre det nu via vores partnerskabsaftale med Sundhedskonto.dk. Her kan du vælge at tilbagebetale over 3, 6 eller 12 måneder til en meget fordelagtig pris. Læs mere på www.sundhedskonto.dk

Forhåndsgodkendt før behandling


Hvis du gerne vil benytte denne mulighed, så er det et krav, at du er forhåndsgodkendt hos Sundhedskonto.dk inden du kommer til første behandling.

Det kan du blive ved at sende sms med teksten RB SUNDHED til 1980 - så får du ansøgningsskema. Godkendelsen kan godt tage lidt tid, så gør det i god tid inden du kommer til behandling – IKKE mens du sidder og venter i venteværelset!
 
NB! Vær opmærksom på, at vi KUN accepterer afdragsordninger for samlede behandlingspakker inklusive de nødvendige kosttilskud. Det giver ingen mening at lave en afdragsordning for én behandling når du i forvejen skal regne med 4-6 behandlinger, og rigtig mange har også behov for kosttilskud til op imod et par tusinde kroner.
 
Vi kan ikke på forhånd vide hvilke kosttilskud eller hvor mange behandlinger, før vi har startet forløbet, så du skal for en sikkerheds skyld ansøge om et lånebeløb, som er højere end vi forventer du får brug for. Du vil kun afdrage det beløb du rent faktisk bruger. Vælg et MAX lånebeløb på 10.000 kr. Vi regner for langt de fleste med at beløbet ikke overstiger 7.000 kr. i alt, og ofte væsentligt mindre, men du vil som sagt kun skulle tilbagebetale det du har brugt, og der er ikke tid til at ansøge om at hæve beløbet når du først er hos behandleren. Desuden kan restbeløbet bruges til kredit på eventuelle andre sundhedsydelser. Det kan du læse mere om på Sundhedskonto.dk.
Gå til sundhedskonto.dk

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99