Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Kirsten Hedtoft

« Tilbage
Viceskoleinspektør, Københavns Kommune

I hele mit voksne liv har jeg haft svær høfeber, Quinckeødemer og urticaria(nældefeber). Ved spisning af fx paprika, ærter, carry mm svulmede min tunge op. Jeg gennemgik desensibiliseringer for hassel, birk, husstøvmider, æbler, kirsebær og kat, senere også for hveps. Det blev mange hundrede indsprøjtninger over et langt forløb, hvorunder jeg reagerede kraftigt. Én gang med anafylaktisk chok. Særligt ubehageligt var ophobet væske på hjernen, der gav svære smerter. (Da jeg ikke længere spiste tomater, ophørte dette symptom.)

Ved 1. indlæggelse på Rigshospitalet reagerede jeg positivt for alle slags pollen, (minus røn og ahorn). Senere, ved 2.- og 3. indlæggelse testedes mest fødevarer. Om mine reaktioner kunne være psykosomatiske blev testet og – afvist! Jeg har i mange år levet restriktivt, men ret sundt med fisk, kød, kartofler, kål, bønner, æg og rugbrød som basiskost. Længerevarende akupunkturbehandlinger, hos to kinesiske og en dansk læge igennem årene, gjorde også, at jeg mødte op med skepsis på den nøgternt og pænt indrettede klinik i oktober måned 2009. Hos AllergiKompagniet gik kinesiolog Flemming i gang med afprøvning af diverse allergiemner, som fx grapefrugt. Mine muskelreaktioner blev afprøvet på min udstrakte h. arm: 75-70 år ,70-60 ,60-50, 50-40,o.s.v. ved 56 års alderen var der reaktion. Med lukkede øjne, og Flemming bag mig holdende på mit hoved, tænkte jeg mig tilbage, til jeg var fx 56 år. Ved dette og alle de andre tilbageblik, fik jeg billeder af svært håndterbare oplevelser, således også ét, da jeg var 56, hvor jeg havde alvorlige konflikter med en nær kollega. Efterpå spiste jeg et stykke af frugten.

Ingen allergireaktion, men den smagte virkelig godt. (Siden jeg var 56 år har enhver indtagelse af citrusarter, selv i små mængder, medført eksplosive opkastninger!) Vi kom igennem mange pollentyper og fødeemner i 3 behandlinger. Ved 1. besøg mente Flemming, at min Candidasvamp skulle mindskes. Alle har denne svamp. Penicillin fx giver den øget vækst og ofte diarré. men den svækker tarmvæggene og kan give øget allergifølsomhed for fødeemner. Som beskrevet på hjemmesiden indtog jeg aloe vera juice, hvidløgs-piller, mælkesyrebakterier og fiskeolie. Allerede de første dage følte jeg mig lettet, glad og mindre træt. Jeg kniber mig i armen, og tror endnu ikke, det virkelig kan være sandt.

Jeg spiser af de fødeemner, der har været udelukket fra min diætliste i årevis,- og jeg har det fint!! Flere har uopfordret sagt mig, at de synes, jeg ser bedre ud, og jeg føler mig også sådan. Nu bliver den store prøve, hvordan det vil gå, når pollensæsonen begynder. Jeg glæder mig, og tror at foråret vil blive den rene fryd. Den skønne årstid , ligesom sommer og efterår, der indtil nu altid har været levet med allergi-symptomer og behandlingsproblemer for at dæmpe min krops reaktioner, bliver måske nu til at opleve fuldt, godt og helt. Jeg er spændt. Tak og meget venlige hilsener sender Kirsten Hedtoft.

 

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99