Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Jakob Gormsen

« Tilbage
Jeg har siden jeg var omkring 12 år haft det meget svært med græspollen. Gennem årene er det kun blevet værre og værre, har prøvet alle de piller og spray der kan købes og ordineres af lægen. Men de har alle kun kunnet dæmpe høfeberen lidt. Jeg har været til mange priktest hos lægen og den har altid vist græs.

Jeg er så voldsomt ramt at jeg konstant går rundt med pandehule- og bihule-betændelse. Efter jeg har været hos AllergiKompagniet 4 gange i foråret 2009 er græs ikke længere et problem for mig. Dette udfordrede jeg med en tur til Roskilde Festivalen, som er et helvede for en med græs allergi, det var en fornøjelse og jeg havde ingen problemer med græs. Det er nu blevet vinter og jeg er begyndt at få pandehule og bihule betændelse igen, underligt for jeg har ingen græsallergi symptomer og det hele gik lige så godt.

Jeg tog til en næse-hals læge for at få taget en priktest og høre hans vurdering. Testen viste at jeg ikke kunne tåle hund, birk og støvmider og det var derfor jeg hævede op i næsen grundet allergi reaktionen som så forårsaget betændelsen. Det ALLER BEDSTE var at der var INGEN udslag for GRÆS, slet ingen.

Så jeg reagerer ikke på græs mere, fantastisk. Nu skal jeg bare have hjælp af AllergiKompagniet til hund, birk og støvmider. AllergiKompagniet har fat i noget godt og rigtigt.

Hilsen Jakob Gormsen

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99