Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Irene Tufvesson

« Tilbage
Statsaut. fodterapeut

Hej.

Jeg fik min allergi for 20 år siden, mener selv det kom efter en trafikulykke måske pga. af en choktilstand.

Har aldrig haft allergi tidligere og ingen i familien har allergi. Jeg er gennem årene blevet testet men sidste gang for ca 6 år siden og igen her for nogle måneder siden. Har fået binyrebarkhormon hos lægen med mellemrum når min allergi om sommeren blev for slem. Mine symptomer er meget nysen og øjne der klør og løber i vand. Katten og visse fødevarer pga. krydsallergi har givet mig kløe i hals og øer så jeg var ved at blive vanvittig.

Hver sommer når birken var i gang kumme jeg slet ikke være uden for. Nøs og hostede vildt meget og mine øjne blev så lysfølsomme at jeg ikke kunne sidde ude eller køre bil. Er fodterapeut og sider daglig med patienter. Bare de havde hunde eller katte hår på tøjet, måtte jeg ind og tage en pille og faktisk gik det ikke i orden før flere timer efter. Har derfor altid taget en allergitablet når der begyndte at komme symptomer eller fast hver forår og sommer.

Sad en dag og tænkte “der må da findes en løsning”. Da i dukkede op kunne jeg jo se at udsendelsen fra prakxis var èn jeg havde set. Dengang tænkte jeg ikke rigtig over at jeg kunne komme i betragtning hos jer, men da jeg så hjemmesiden kontaktede jeg jer med det samme. Jeg havde en klar ide om at det er jo sundere end alle de forskellige mediciner man tager, så ville give det en chance.

Fik en meget voldsom reaktion da jeg gik fra jer. Allerede dagen efter var det væk igen. Siden har jeg kun haft begrænset allergi. Fik sidste behandling 25. juni 2010. Har i dag en hund som vi længe har drømt om, men troede ikke det var muligt. Det er en Engelsk Bulldog, ikke en allergi hund og jeg reagerer kun i mine øjne hvis jeg kommer til at pille mig i øjnene lige efter jeg har kælet med ham, men nyser ikke hoster ikke og er vildt lykkelig. Men tænker jeg måske snart lige skulle en smut over med en lille pose hundehår, så kunne det være alle mine symptomer ville helt forsvinde.

SMILER.

Mange hilsner og tak.
Irene Tufvesson, Bornholm.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99