Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Allergibehandling

– et kæmpe potentiale– også for investorer

AllergiKompagniet er i dag en mindre, personligt ejet, virksomhed, der gennem de seneste 15 år har videreudviklet en metode til effektiv fjernelse af alle former for allergi, enkelt, hurtigt, harmløst og uden medicin. Der er efter flere TV-udsendelser opstået en forretningsmulighed for at udvikle konceptet meget hurtigt. Vi har i dag 5 afdelinger i landet med 4 fuldtidsbehandlere og 3 på deltid i sæsonen.

Ejeren er Torben Frank Andersen, 60 år. Uddannet PhD i Biologi, Rygstøtter, HD 1. del, Merkonom i organisation, og Alfa-Kinesiolog.

AllergiKompagniet i medierne

AllergiKompagniets historie

AllergiKompagniet flyttede i 2006 ind til Storkøbenhavnsområdet fra Skælskør for at udvikle sit potentiale.

Tv-programmer sætter fart på

Efter en periode med erfaringsopsamling og yderligere udvikling af metoden, blev Torben i foråret 2009 kontaktet af en TV-journalist fra TV2 Praxis, et sundhedsprogram der vises tirsdag aften med typisk 500.000 seere. Det resulterede i tre programmer, d. 26. maj og 18. august 2009, samt det afsluttende afsnit i Praxis-serien juni 2010, hvor der var knap 800.000 seere første gang og knap 700.000 anden gang og et tilsvarende antal til det sidste. Det gav både en voldsom stigning i klientantallet og en stor søgning på uddannelse til allergibehandler, således at forudsætningerne for en yderligere ekspansion nu er til stede.I 2015 deltog Torben i Lasse Spang Olsens TV-serie ”Alternativ behandling. Virker det?”, hvor han med et lille forsøg overbeviste de to læger, som kommenterede udsendelsen, om at der ikke er tale om placebo. De anbefalede et større, videnskabeligt forsøg for at dokumentere dette. Vi får stadig i dag mange klienter som henviser til udsendelserne som årsag til deres besøg.

Videnskabelig dokumentation

Siden disse udsendelser har firmaets omsætning ligget nogenlunde stabilt. De fleste kunder i dag kommer på personlig anbefaling, eller fordi de har set udsendelserne. Vores kunder siger ofte, at folk burde stå i kø foran vores hoveddør, når det virker så effektivt. For mange mennesker er det dog en barriere at metoden er alternativ/komplementær, uanset alle de gode referencer. Det skønnes derfor, at den største barriere imod en eksplosiv omsætningsstigning, er den manglende videnskabelige anerkendelse af metoden, der forhindrer henvisninger fra det offentlige sundhedsvæsen og tilskud til behandling. Denne vil kun kunne opnås gennem en videnskabelig dokumentation af metoden, og det er til dette formål vi ønsker at invitere en investor ind, da dokumentation og efterfølgende udnyttelse af de deraf opståede muligheder kræver et økonomisk tilskud som vi pt. ikke råder over selv.

“Investeringsrammen anslås til kr. 5-8 mio. kr. over en 3-årig periode. Som modydelse tilbyder vi aktier i virksomheden svarende til en ejerandel på op til 20% af virksomheden“

Torben Frank Andersen, Stifter af AllergiKompagniet

Jacob Arentoft

Digital Forretningsudvikler, Titlebuster

“Jeg var meget skeptisk, men gav behandlingen en chance. AllergiKompagniet kurerede min birkepollen allergi på 2 behandlinger – totalt vildt!”

Læs flere anmeldelser

Sansynliggørelse af succes med dokumentation

Med en videnskabelig dokumentation af vores behandling, følger lægernes og sundhedsstyrelsens blåstempling og godkendelse.

Uhørt høj succesrate

Som det fremgår af statistikkerne på vores hjemmeside, så har vi en uhørt høj succesrate med behandlingen. 98,5% af de allergier vi behandler har metoden en effekt på, og i gennemsnit fjernes 77% af symptomerne og 79% af medicinbehovet.

Alle allergier kan behandles

Metoden virker på alle kendte allergityper. Vi ser desuden af og til eksempler på at objektive analysemetoder som blodprøver og priktests også ændrer sig efter behandling, så der heri ligger en enestående mulighed for at dokumentere metoden fuldstændig objektivt.

Høj chance for succes

Kombineret med subjektive tilbagemeldinger fra testpersonerne om fald i symptomstyrke og brug af medicin, som forventes i samme størrelsesorden som tidligere registreret, mener vi der er en meget høj chance for succes med en videnskabelig dokumentation, og deraf følgende forretningsmæssig succes.

Jesper Peter Rasmussen

Adm. direktør KGI Business & Education

“Mine behandlinger hos AllergiKompagniet har gjort at jeg er gået fra at være multiallergikker gennem 30 år, til nu at have en hverdag uden brug af allergimedicin”

Læs flere anmeldelser

Markedspotentiale

Som investor er markedspotentialet for virksomheden altafgørende. Markedet for behandling af allergi er enormt.

1,5 mio. Allergikere I dk

I Danmark findes i dag officielt omkring 1,5 mill. allergikere. Vi mener at tallet nærmere er 2 mill. Hvis man tager alle der er symptomramte med. I EU og USA tilsammen er der anslået 240 mill. Hver allergiker repræsenterer i gennemsnit en omsætning på 4-5000 kr. med vores metode, samt et potentiale for fortsat indkomst af samme størrelsesorden i efterfølgende år til vedligeholdelse af sundhed.

15-25% overskudsgrad

Antallet af allergikere vokser i dag med mere end 2% om året. Det forventes at markedet alene i DK kan bære omkring 300 fuldtidsbehandlere, der hver omsætter for ca. 1 mill. kr. om året. Da omsætningen ikke er særligt administrationstung, forventes en overskudsgrad på omkring 15-25% ved stordrift, måske endda endnu højere afhængigt af aflønningsformen.

Læger savner muligheder

Et meget vigtigt argument for potentialet i en ny, dokumenteret metode er også, at man i 2004 nedlagde speciallægestudiet i allergi, hvilket senere er blevet kritiseret voldsomt, da behandlingsansvaret i dag ligger hos de alment praktiserende læger, som ihvertfald i pressen tilkendegiver stor frustration, og derfor med stor sandsynlighed vil være glade for at få andre henvisningsmuligheder.
Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.

Poul Køhn

Selvstændig

“Jeg er en mand på 47, som har haft allergi i ca. 35 år. Det har været meget belastende og er bare tiltaget gennem årene. Men den bedste sommer jeg har haft i mange år, er den jeg har haft efter at have modtaget behandling hos AllergiKompagniet. Jeg har næsten ikke mærket noget efter ca. 5 behandlinger, så det har været en kæmpe succes, som jeg kun kan anbefale til andre.”

Læs flere anmeldelser

Vision

Om 15-20 år vil der være mindst 10.000 behandlere worldwide med denne metode som primære behandlingsform, svarende til under 1,5% af markedet i den vestlige verden. Som first-mover og udviklere af metoden har vi gode muligheder for at være med til at udnytte dette potentiale som markedsleder. Det skal bemærkes, at såfremt vi opnår godkendelse af metoden i Danmark, så vil en sådan automatisk også gælde for hele EU, således at vi gennem denne dokumentationsproces opnår adgang til et kæmpestort marked direkte og uden yderligere forarbejde.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at skrive om din interesse på torben@allergikompagniet.dk. Så vil jeg vende tilbage til dig og aftale et møde. Hvis vi herefter begge skønner at interessen er seriøs og gensidig, så har vi naturligvis yderligere materiale som kan fremsendes, både budgetforecast, årsregnskaber fra de seneste år, ligesom du naturligvis også vil kunne se de TV-udsendelser som skabte baggrunden for vores mulighed for ekspansion.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99