Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Forundersøgelse - Bliv allergifri - Book her

Forundersøgelsen er ikke relevant hvis du på forhånd ved med sikkerhed at du vil gå i gang med et behandlingsforløb hos AllergiKompagniet. Så booker du bare en tid på 70255099 til den første behandling og så tager vi snakken om det der. 

I pollenhøjsæsonen er der slet ikke tid til en forundersøgelse, da det vil udskyde den første behandling unødigt. Dvs. i april og i juni går vi altid direkte i gang med første behandling så du hurtigst muligt kan blive allergifri. 

Hvis du derimod er lidt i tvivl om hvordan du vil gribe det an, om dine symptomer kan behandles med vores metode, om du vil prøve vores behandlingstilbud, eller hvad det vil koste, så booker du i første omgang en tid til en forundersøgelse. 
En forundersøgelse tager en halv time og koster svarende til en opfølgningskonsultation. Der gennemgår vi dine allergier, vi tester om du har en Candida-infektion, om kroppen er overstresset, og om der er vitaminer/mineraler du mangler. Du kan også få afklaret eventuelle spørgsmål. Så laver vi et tilbud til dig på et behandlingsforløb inklusive de kosttilskud og andre værktøjer som er nødvendige. Det tilbud får du med hjem, og hvis du så vil i gang med behandlingsforløbet ud fra det tilbud du har fået, booker du den første tid. Husk at tage tilbuddet med til første behandling.

Vær opmærksom på at hvis du ønsker at bruge kreditordningen via Sundhedskonto.dk, så SKAL du være kreditgodkendt INDEN første behandling. Ellers skal der afregnes for hele forløbet til den første konsultation. 
Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99