Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

FAQ

Behandler I ALLE allergier?
Ja vi behandler ALLE allergier, intolerancer og overfølsomheder. Der er ingen forskel med vores metode, så længe vi har materiale til rådighed af det du ikke tåler. Vi har selv alle relevante pollenprøver og mange andre ting liggende i vores klinikker, f.eks. også parfumer, men nogle prøver må du selv tage med, for eksempel fødevareprøver og støv fra støvsugerposen. Det får du besked på når du ringer og booker. 

Behandler I også børn?
Vi behandler alle aldersgrupper. Den yngste jeg har behandlet var 3 måneder gammel, og den ældste var 95 år. Metoden er helt ufarlig at benytte og involverer heller ikke nåle eller andet ubehageligt, så alle kan tåle at blive behandlet. 

Kan I behandle angst?
Angst kan sagtens behandles med vores metoder. Angsten i sig selv er en følelsesmæssig, fobisk reaktion over for én eller anden påvirkning, som man nogle gange ved hvad er, men andre gange er det mere usikkert. Vi behøver ikke på forhånd at vide præcis hvad det er som fremkalder angsten, fordi vi behandler hjernens ”programmering”, som ikke er afhængig af om vi kender årsagen. Det kan også for nogle være rart at vide, fordi vi ikke behøver dykke så meget ned i selve oplevelsen. Desuden så er metoden ofte meget hurtig til at arbejde med angst. Vi har tit oplevet selv voldsom angst forsvinde på ganske få behandlinger. 

Er metoden sikker?
Metoden er helt sikker at anvende. Kinesiologien er sådan indrettet, så vi kan kun arbejde med de ting som din underbevidsthed giver os lov til. Derfor får vi heller ikke pludselig fat i uforløste traumer som du ikke er i stand til at håndtere. I forhold til allergier arbejder vi desuden med materialet mens det er lukket inde i plastposer, så du kommer slet ikke i direkte kontakt med det allergifremkaldende materiale under behandlingen. 

Bliver jeg udsat for det jeg ikke kan tåle?
I første omgang så bliver du ikke direkte udsat for det du ikke tåler under behandlingen. Vi tester med prøver som er pakket ind i plast eller glas, så du ikke kommer i kontakt med allergenerne. Vi holder prøverne op til mundvigen hvor vi har nogle sanseceller som registrerer energifrekvenserne i beholderen, og dermed kan vi teste om din hjernes underbevidsthed reagerer på allergenerne uden direkte kontakt. Det er selvfølgelig bagefter først muligt at finde ud af om behandlingen har virket, når du igen bliver udsat for allergenerne, men det tager vi en snak om under behandlingsforløbet hvordan du griber det an.

Kan I behandle selv om jeg ikke ved hvad jeg er allergisk overfor?
Vi er rigtigt dygtige ”detektiver”, og kan som regel sagtens finde frem til det du reagerer på, uanset om du slet ikke har været til læge og få lavet en priktest eller blodprøve, eller om dine prøver ikke viste noget. Lægens prøver er meget specifikke, og rammer derfor ofte ved siden af, mens naturen er meget mangfoldig, og siden vi har mange forskellige prøver, så finder vi som regel let frem til de allergener som din krop reagerer over for. Du vil ofte blive bedt om at tage forskellige prøver med selv, men det hører du om når du booker den første tid.  

Kan I behandle selv om jeg får anafylaktisk chok?
Vi kan godt behandle dig selv om du får anafylaktisk chok. Det skyldes at vi behandler med allergenerne inde i en tæt beholder, så du ikke bliver udsat direkte for allergenet under behandlingen. Til gengæld kan vi kun behandle dig én gang, da vi ikke må eller vil anbefale dig at afprøve efter behandling, med mindre det foregår hos en læge som har anafylaksiberedskab. Det lægger selvfølgelig en begrænsning af sikkerhedsmæssige årsager, men den ene behandling kan potentielt være med til at du reagerer mindre kraftigt næste gang du ved et uheld støder på allergenet. Det kan vi bare ikke love på forhånd. Desuden så tester og behandler vi samtidig for andre ting som måske kan hjælpe din krop til at komme bedre i balance, så du også ad den vej bedre kan håndtere allergenerne bedre.

Behandler I psykiske lidelser?
Hvis du mener psykiske lidelser som Skizofreni, Borderline eller Bipolær lidelse, så nej, det gør vi ikke. Det er vi ikke klædt på til at håndtere. Hvis du mener angst, depression, lavt selvværd, fobier eller lignende, så har vores metoder en meget god effekt på disse. Vi behandler HELE kroppen, og i mange tilfælde så skal resten også med for at hovedet har det godt. For eksempel så producerer vi op til 80% af hormonet Serotonin i vores tarm, så depression kan i princippet også betragtes som en ”tarmlidelse” . 

Kan I behandle patienter med fysisk/psykisk handicap?
Ja, det kan vi godt. Jeg har selv behandlet både flere med Downs, spastisk lammelse, blindhed og andre former for fysiske handikap. Ofte bruger vi det der hedder en surrogat-test, hvor vi bruger en tredje person til at teste igennem. Dermed så er der intet som forhindrer at vi kan behandle, uanset om personen selv er tilstrækkeligt bevidst til at følge med. 

Kan man få tilskud til behandling?
Det kan man desværre ikke i dag. Da vi selv har været med til at udvikle metoden, har den simpelthen ikke været tilstrækkeligt længe på markedet, og med tilstrækkeligt mange uddannede behandlere til at den har nået at kunne opnå tilskud endnu. Vi håber på i den nærmeste fremtid at kunne få mulighed for at gennemføre et videnskabeligt forsøg for at kunne dokumentere metoden ordentligt videnskabeligt. Det vil åbne for muligheden for tilskud på længere sigt. Hvis du har lyst til at investere penge i et sådant forsøg, så kontakt os endelig, for det er pengene til at gennemføre forsøget ordentligt vi mangler, for det kræver uafhængig, lægelig bistand til at gennemføre.

Behandler I også stress?
Ja det gør vi. Eller rettere, så behandler vi både de bagvedliggende fysiologiske årsager til at man let føler sig stresset, og hjælper med at håndtere de faktorer i hverdagen som belaster. Du kan læse meget mere om det i min bog, Allergiens gåde er løst!, som du kan købe her på hjemmesiden. 

I behandler både allergier og smerter. Hvordan hænger det sammen?
Den uddannelse som vi alle har, ALFAkinesiologi, er en helhedsorienteret uddannelse som dækker over metoder til at håndtere mange forskellige årsager til ubalancer i kroppen, herunder både smerter og allergi. Oprindelig var uddannelsen primært rettet mod smertebehandling, da opfinderen, Ole Larsen, selv har døjet med mange smerter fra 2 diskusprolapser i ryggen. Da jeg kom til flyttede fokus mere imod allergier, da jeg har en biologisk baggrund som hjalp til at forklare sammenhængene. Én af fællesårsagerne er desuden svampeinfektionen Candida, da den er med til at give mange forskellige former for inflammation, og både allergi og smerter er inflammatoriske lidelser. Desuden oplever vi tit, at folk som kommer til behandling for allergi, også oplever væsentlig forbedring af smerter når de tager en Candida-kur. Det kalder vi for en ”positiv bivirkning” .

Kan det ikke gøres billigere?
Det kan det da sikkert godt, men kvalitet og omhyggelighed kræver tid, dygtighed og opmærksomhed, og det er det vi kan tilbyde for at du får et godt resultat af behandlingen. Desuden så skal du også sammenligne med de andre alternativer, og du kan ikke sammenligne vores allergibehandling med at tage antihistaminer, for de fjerner ikke allergierne, de dæmper bare (måske) symptomerne. Du skal sammenligne med vaccinationsforløb hos lægen, da det er det eneste de kan tilbyde som måske kan fjerne allergien helt, og hos lægen koster vaccination for ÉN allergi mellem 10-30.000 kr., alt efter om det er sprøjte- eller tabletvaccine, mens vi som regel kan behandle ALLE dine allergier for 6-8.000 kr. inklusive kosttilskud.  Og du får heller ikke nogen garanti for et godt resultat hos lægen…

Kan I bevise at behandlingen virker?
Hvis du mener et videnskabeligt bevis, så må vi sige nej, for det har vi ikke haft midlerne til at gennemføre endnu. Til gengæld så får vi omkring 80% af vores kunder via personlige anbefalinger, og det ville da være ganske mærkeligt at anbefale en metode hvis den ikke virkede, tænker jeg. Vi har trods alt haft over 18.000 kunder siden vi startede. 

Hvorfor har I ikke 5 * på trustpilot?
De personer som har allermest brug for at komme med en kommentar og anmelde os, er som regel dem som kun har været hos os én gang og som synes det er mærkeligt og ikke har forstået, at man som regel skal bruge flere behandlinger for at få et godt resultat. Dem kan vi naturligvis ikke undgå, og de giver naturligvis lave karakterer. Til gengæld så sørger jeg altid for at give et grundigt svar, forudsat at jeg kan se hvem der anmelder, for det kan man jo ikke altid se. Vi har desuden haft nogle falske anmeldere, som kun lader som om de har været til behandling, og dem kan vi ikke altid få slettet, da det kan være svært at bevise at de er falske. Generelt så kan man sige, at hvis man tror det vi laver hører til under mirakler som kun må tage én behandling, så skal man overveje grundigt om man ikke skal gå ned til sin læge i stedet. Hvis man får 10 piller med fra lægen så ringer man jo heller ikke efter at have spist den første og klager over at det ikke virker, vel?

Skal man tro på det før det virker?
De eneste skeptikere som vi ikke kan behandle, er dem som ikke dukker op. Man behøver overhovedet ikke at tro på metoden for at den virker, men man skal være indstillet på at komme igen hvis det bliver nødvendigt. Læs min bog, Allergiens gåde er løst!, så bliver du klædt bedre på til at forstå hvad det er vi gør, og forståelse er ofte vejen til succes. 

Hvorfor kan jeg ikke få en henvisning fra min læge?
Læger må kun henvise til metoder som er godkendt af Sundhedsstyrelsen, og det er vores ikke – endnu. Det vil kræve en videnskabelig dokumentation, som vi endnu ikke har haft mulighed for at gennemføre. 

Hvad mener psykologerne om metoden?
Jeg har behandlet mange klienter med en baggrund inden for psykologisk behandling, og de siger samstemmende at det er let forståeligt og logisk, når man først har forklaret hvad det handler om. Det er helt i tråd med deres forklaringsmodeller for hvordan hjernen håndterer sanseindtryk. 

Hvad mener lægerne?
Det er meget forskelligt. Jeg har haft en hel del læger som klienter, eller deres børn, og når man forklarer dem baggrunden så synes de det lyder spændende, specielt da læger generelt ikke har nogen som helst forklaring på hvad årsagen til de specifikke allergier er. Til gengæld er der også en hel del læger for hvem det er bydende nødvendigt at lægge så stor afstand til vores metode som muligt. Jeg ved ikke helt hvorfor de føler sig truet, men det er åbenbart at nogle læger gør. Da jeg var med i udsendelsesserien Praxis i 2009, så fortalte TV-journalisten at de havde været nødt til at beskære lægens udtryk voldsomt, da meget af det han sagde om mig og metoden ville være stærkt injurierende og dermed muligvis strafbart. Han fik dog lov til at sige at han heller ikke forstod andre ”tryllekunstnere”. Jeg tænker ikke han vil være åben for dialog, selv om vi jo har det samme mål, nemlig at hjælpe folk med allergi.

Hvor mange behandlinger skal jeg forvente?
Du skal som udgangspunkt forvente 3-6 behandlinger i gennemsnit, og jo flere allergier du har, jo større chance for at vi lander i den høje ende. Det er dog meget individuelt, og der kan være andre forhold eller lidelser, som vi ikke på forhånd kender, men som kan forhindre et hurtigt resultat. Til gengæld er det altid sådan, at vi kun kan genbehandle dig hvis du igen har fået symptomer. Så hvis du efter første behandling ikke længere får symptomer, så skal du heller ikke have flere behandlinger. Det kan dog være en rigtig god ide lige at komme til en ekstra opfølgning for at vi kan bekræfte at alt er som det skal være. Det er ikke sådan at jo kraftigere dine symptomer er, jo flere behandlinger, da vi både har klienter med kraftige symptomer hvor de er væk efter én gang, og klienter med milde symptomer hvor vi skal genbehandle nogle gange. Hvis du har andre lidelser som har at gøre med stress, immunforsvar og stor følsomhed, så er der naturligvis en lidt større risiko for flere behandlinger. 

Hvorfor er Candida så stort et problem?
Candida har vi alle i tarmen. Det som gør den til et problem er, at den skifter vokseform og bliver aggressiv når vi får antibiotika, og så elsker den vores kostvaner. Læs mere om den på hjemmesiden. Når den optræder som infektion, er den slem til at svække og irritere slimhinderne, fordi den elsker at sidde fugtige og varme steder. Desuden så giver den utæt tarm som åbner for en større grad af inflammation i kroppen. Vi plejer at sige at allergier er som virusprogrammer i din computer, mens slimhinderne er din firewall! Dvs. når man har en Candida-infektion er Firewall’en nede, og så kommer det lettere nye allergier. Derfor tester vi altid for Candida når man kommer til første konsultation, for hvis den er der som infektion, så bør den fjernes gennem en kur. Kuren tager kun én måned med en kostplan og kosttilskud, så det tager altså ikke så lang tid. Kuren er efter vores klare overbevisning den bedste investering du kan foretage i dit eget generelle helbred.

Jeg har prøvet ALT uden virkning, så hvorfor prøve jer?
Hvis du ikke har prøvet os, har du ikke prøvet ALT! Vores metode er helt nyudviklet, så INGEN andre benytter den i sit fulde omfang. Vær derfor åben i forhold til at gøre noget andet end du hidtil har prøvet, og vær opmærksom på at du skal give det er ordentligt forsøg, i stedet for at ”prøve” en enkelt behandling. Hvis du på forhånd har opgivet, så lad være. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, men du er også nødt til at ville hjælpe dig selv, så vi tilsammen kan få dig på rette køl.

Jeg har fået én behandling. Det virkede ikke, så hvorfor spilde flere penge på behandling?
Har du været hos din læge og fået 10 piller, vil du så ringe til ham efter du har spist den første for at klage over at det ikke har virket endnu??? Det sker af og til at vi er heldige at én behandling er nok, men for langt de fleste skal der flere behandlinger til. Vi kan først behandle når/hvis du igen får symptomer, så hvis du mener det ikke har virket, går jeg ud fra du stadig har symptomer, og så skal der en opfølgning til. Vi kan kun hjælpe dig hvis du dukker op til behandling igen. De mennesker som bliver vaccineret imod allergi møder hos deres læge op til 50 gange over 3-5 år for at slippe af med én allergi. Det koster omkring 10.000 kr. for sådan et forløb for bare én allergi, uden nogen som helst form for garanti for succes. Tænk lige over det, inden du stopper i utide med en behandling som trods alt er langt hurtigere, mere harmløs og væsentligt billigere.

Hvorfor skal jeg have alle de prøver med selv?
Vi kan ikke have prøver af alle mulige ferskvarer liggende i vores klinikker. Så kunne vi ikke lave andet end at rende rundt og købe ind. Det er vigtigt med prøver af de ting du ikke tåler, og ferske fødevarer må du derfor selv have med til test og behandling. Desuden så er kvaliteten af prøverne også væsentlig, og hvis du for eksempel har støvallergi, så er det støvet derfra hvor du bor som er den allerbedste prøve. Derfor skal man med støvallergi altid have en håndfuld støv med fra sin støvsugerpose, så alle de luftbårne partikler man har derhjemme er med til behandlingen. Det giver det bedste resultat. Desuden er der mange som har reaktioner når de er i sommerhus. Så skal man også gerne have en støvprøve med derfra, da partiklerne i sommerhuset ofte er anderledes end dem man har hjemme. Hvis man har duftallergi så tag også prøver med fra hjemmet og venner som har parfumer man ikke tåler, da parfumer kan være meget forskellige, og nogle reagerer kun overfor bestemte ting. Derfor skal man selv være indstillet på at være detektiv i sit eget liv for at finde de partikler frem som giver allergi, så vi bedst muligt kan hjælpe dig af med allergien. Vi er ikke bedre end vores klienter giver os mulighed for at være.

Kan jeg ikke bare gøre det selv derhjemme?
De mennesker det er sværest at teste, er dem som man er tættest på, for der er det svært at være objektiv. Derfor er det sværere at teste på sin familie. Desuden så skal man gerne selv være i balance for at kunne teste andre. Selvtest findes men kræver som regel at man er uddannet for at kunne selvteste. Selvbehandling duer ikke under alle omstændigheder. 

Kan jeg blive uddannet til behandler?
Ja det kan du. Vi har sammensat en serie af kurser som skal til for at blive uddannet ALFAkinesiolog og allergibehandler. Skriv til mig, så kan vi snakke videre om det. 

Får jeg pengene tilbage hvis det ikke virker?
Nej det gør du ikke, ligesom du heller ikke får pengene tilbage hos lægen hvis lægens behandling ikke virker. Allergi er en dynamisk lidelse som er påvirkelig af mange af de påvirkninger vi har i vores liv. Derfor kan der ske ting i dit liv, enten bevidst eller tilfældigt, som kan fremkalde nye allergier, også selv om vi for flere år siden var kommet til bunds i behandlingen. Derfor kan ingen nogensinde give dig den slags garantier på et fornuftigt grundlag. Der er kun én som kan bestemme hvad der sker for dig i dit liv – Dig selv!

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99