Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Christian Doest

« Tilbage
Studerende, Zealand Business College

Denne beretning er skrevet af Christians mor, dengang Christian var 12 år gammel. Christian var en helt normal, glad og sund dreng indtil han som 7- årig, uden forvarsel af nogen art, udviklede en voldsom pollen allergi, hvor en test hos Børnelægen viste, at græs som den eneste faktor der udløste denne reaktion. På en skal fra 1-10 målte lægen Christians allergi overfor græs til at være +10. Det kunne ikke være værre!

Øjnene kløede konstant og næsen løb, men det værste var dog, at Christians slimhinder i næsen hævede og gjorde det meget svært at trække vejret normalt. Christian kunne, når det var værst, kun trække vejret gennem munden. Christian var til kontrol hos Børnelægen 2 gange årligt, og fra gang til gang udviklede Christian allergi for nye ting. Han endte med at reagere allergisk på bla. birk, bynke, hest, hund (vi har selv 2 schæftere !) og husstøv….Vi indkøbte alverdens medikamenter: Øjendråber og salve, næsespray i flere varianter, piller som skulle kunne klare alle symptomer under ét, også i flere varianter – og intet hjalp nævneværdigt, Christian blev bare endnu mere træt, pirrelig og utryg ved situationen. Da vi hørte om jeres birkepollen kursus ”Slip af med din allergi” var vi godt nok i tvivl om vi kunne tillade os at tilføje Christian flere skuffelser.

En opringning og en meget lang, rigtig god og informativ snak med Lis gjorde, at vi valgte at forsøge endnu engang – og gud ske tak og lov for det!
Torben testede Christian, og konstaterede ganske rigtigt en allergisk reaktion på alle ovennævnte ting… Forklarede, at en Candida svamp drillede gevaldigt – anbefalede en hvidløgskur og en periode med ændring af kosten, som Christian absolut ikke syntes om, men dog fulgte så godt som muligt! Hvad der derefter skete kan jeg desværre ikke gengive, da jeg ikke har spor begreb om hvordan og hvad Torben kodede om i Christians under- eller overbevidsthed…. Men én ting ved jeg dog nu med sikkerhed – DET VIRKEDE! Hvor Christian tidligere reagerede voldsomt allerede i marts/april pga. birkepollen skete der nu ingenting! Ingen røde kløende øjne, ingen nysen, og bedst af alt kunne han trække vejret normalt – også gennem næsen! Som noget helt specielt kan vi rent faktisk dokumentere effekten af Torbens behandling, da det ved Christians sidste kontrol besøg hos Børnelægen viste sig, at han ikke længere reagerer allergisk på hverken birk, bynke, hund, hest eller husstøv… S

ÅDAN! Tusind tak.
Maibrit Doest

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99