Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Candidatest

Til en Candida-konsultation tester vi med ALFAkinesiologi om din krop er stresset i forhold til gærsvampe. Hvis den er det, så er det et tegn på at der er svamp ude i kroppen som generer dit immunsystem. Dermed er Candida i kroppen som infektion. Desuden tager vi en snak om de symptomer som får dig til at mistænke en Candidainfektion, og som regel er der en tydelig sammenhæng. 
Hvis der er tale om en Candida i infektionsformen, så gennemgår vi hvordan du slipper af med den. Du får en brochure med hjem som bl.a. indeholder en kostplan. Desuden så tester vi hvilke kosttilskud du skal bruge for at få slået svampen ned og bygget slimhinderne hurtigt op igen. Kuren tager som regel en måned, og vi tilbyder altid et gratis sluttjek efter den måned, så vi er så sikre som muligt på at du får det optimale resultat ud af kuren.

En Candidatest koster det samme som en opfølgende behandling og varer en halv time. 

Dertil kommer de specielle kosttilskud som du skal bruge til at understøtte kuren. Da vi tester det individuelt, kan vi naturligvis ikke sige præcis hvor meget tilskuddene vil koste i alt, men regn med mellem 1.500-2.200 kr. til en voksen i alt inklusive tilskud til at styrke efter kuren. 
Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, 2. sal
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99