Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Candida - Allergikompagniet

Har du svamp?

Mange har hørt om Candida-infektion eller overvækst af gærsvampe. De færreste er dog klar over, at de kan være medvirkende årsag til gener som fordøjelsesproblemer, træthed, stress, udslet, kløe, blodsukker-ubalance m.m.

Når du kommer til din første behandling vil du blive testet kinesiologisk for overvækst af gærsvampe. Det er en teknik hvor vi tester om kroppen oplever stress ved kontakt med gærsvamp, hvilket betyder at den påvirker immunforsvaret negativt. Vores hypotese er, at den hos langt de fleste allergikere forekommer i den form, der inficerer slimhinderne og derved baner vejen for den allergiske reaktion.

 

Jacob Arentoft

Digital Forretningsudvikler, Titlebuster

“Jeg var meget skeptisk, men gav behandlingen en chance. AllergiKompagniet kurerede min birkepollen allergi på 2 behandlinger – totalt vildt!”

Læs flere anmeldelser

Hvad er Candida?

Candida albicans er en svamp, som naturligt findes med andre svampe og bakterier i vores tyktarm, men som under visse betingelser, f.eks. en penicillin-kur, kan vokse vildt, skifte form og brede sig ud i resten af kroppen.

Gærceller I tarmene

Svampen lever normalt hos os alle som gærceller i tarmindholdet, der renses ud med afføringen og derfor forefindes i balance med tarmbakterierne. Når den derimod vokser vildt, så kan den skifte vokseform og danne tråde, svampehyfer, der hæfter fast i tarmslimhinden, breder sig med sporer ud i kroppen, og kan kolonisere bl.a. slimhinderne i luftveje, øjne, ører, underliv, mm.

En overset livsstilslidelse

Den er under normale omstændigheder ikke farlig i sig selv, men et tegn på at immunforsvaret er overbelastet. Ifølge vores erfaring er overvækst af gærsvampe/Candida-infektion en hyppigt overset livsstilslidelse, der især næres af sukker, hvidt brød, kaffe, alkohol, tobak og andre blodsukkerforstyrrende fødevarer.

Infektionen kan ligge I dvale

Infektionen kan sagtens ligge i dvale i mange år, hvor kroppens immunforsvar holder den nede med kun svage eller periodevise småsymptomer. Vores erfaring er, at symptomer ofte pludselig dukker op i forbindelse med en stressbelastet situation, hvor immunforsvaret bliver naturligt undertrykt af kroppens eget stresshormon cortisol, så vi ikke længere kan holde svampen under kontrol.

Tidsbestilling tlf: 70 25 50 99

Jesper Peter Rasmussen

Adm. direktør KGI Business & Education

“Mine behandlinger hos AllergiKompagniet har gjort at jeg er gået fra at være multiallergikker gennem 30 år, til nu at have en hverdag uden brug af allergimedicin”

Læs flere anmeldelser

Hvad gør Candida ved dig?

Stort set alle der behandles for allergi hos AllergiKompagniet har en overvækst af Candida svamp. Derfor opfordrer vi næsten altid at man gennemfører en candida kur i forbindelse med allergibehandling, såfremt man testes positiv.

Candida og allergi

Vores erfaring er, at mange allergikere har en overvækst af gærsvampe. Svampens tilstedeværelse gør slimhinderne mere sårbar, hvorved allergien lettere kan bryde ud. Derfor opfordrer vi næsten altid til at gennemføre en udrenselseskur mod Candida i forbindelse med allergibehandling.

Candida og hudproblemer

Den hypotese vi arbejder ud fra er, at slimhinden i tarmen svækkes af svampen, hvilket kan resultere i utætte tarme (på engelsk: leaky gut syndrome), dvs. affaldsstoffer fra tarmindholdet kan sive ud i kroppen og give forgiftningssymptomer i form af træthed, hovedpine, væskeophobning i vævet, overbelastning af leveren og nyrerne mm. Disse affaldsstoffer kan nyrerne ikke nå at udrense, og så træder huden ind som udskilningsorgan, hvilket giver anledning til en irritabel hud, der kan give nældefeber, kløende og tør hud, uren hud, kulde/varme følsomhed mm.

​Andre symptomer

Mange mærker desuden i forbindelse med en infektion med Candida én eller flere af følgende gener: træthed, sultfølelse, oppustet mave, luft i maven, hård eller løs mave, sure opstød, trang til søde sager, blodsukker-ubalance, irritabilitet og uligevægt, hævelse og ømhed i led og muskler, stress, irritabel og skællende hårbund m.m.

Årsager til candida

Antibiotika slår bakterierne ihjel i tarmen, svækker konkurrencen og giver derfor svampen frit spil i tyktarmen, hvorfra den breder sig. Hormoner, medicinsk eller gennem kosten, bringer kroppen i ubalance, så svampen har lettere ved at brede sig. Overforbrug af fødevarer. Vi lever i et moderne samfund med et stort overforbrug af sukker, hvedemel, kaffe, øl, svinekød, mælk og gærprodukter, – alt sammen den næring som svampe lever bedst af.

Hvad kan du gøre?

Vi kan naturligvis ikke vide med sikkerhed om svampen er årsagen til en bestemt lidelse. Ligeledes kan vi kun sandsynliggøre, at du har overvækst af svamp, ikke bevise det. Hvis du mener at vores teorier og erfaringer lyder fornuftigt, så kan du til gengæld på en harmløs og sund måde selv tage ansvaret for dit helbred. At få styrket slimhinderne vil ikke alene betyde, at du får den del af allergien, der handler om fysisk irritation i slimhinderne til at mindskes, men du får også sat en stopper for den udvikling af nye allergier, som mange allergikere oplever, og som er en direkte konsekvens af dårlige slimhinder. Hvis andre symptomer samtidig forsvinder eller bedres og din almene sundhedstilstand bliver bedre, er det kun et plus.

Vand & udrensning

Det er VIGTIGT at drikke RIGELIGT med vand under udrensningen, dvs. 2-3 liter om dagen. Vandet er med til at rense affaldsstoffer ud af kroppen.

Hvad koster en Candida test?

Ring på 70 25 50 99 og book en tid til Candida-test og rådgivning. Det tager ca. ½ time og koster fra 400 kr. (se under priser for den enkelte behandler). I forbindelse med en allergibehandling vil testen være indeholdt i den første behandling. Du skal normalt regne med kosttilskud til kuren for mellem 1.500-2.000 kr. for en voksen.

Poul Køhn

Selvstændig

“Jeg er en mand på 47, som har haft allergi i ca. 35 år. Det har været meget belastende og er bare tiltaget gennem årene. Men den bedste sommer jeg har haft i mange år, er den jeg har haft efter at have modtaget behandling hos AllergiKompagniet. Jeg har næsten ikke mærket noget efter ca. 5 behandlinger, så det har været en kæmpe succes, som jeg kun kan anbefale til andre.”

Læs flere anmeldelser

Kostvejledning under Candida kur

De ting du spiser og ikke mindst undgår at spise, er alfa omega under en udrenselseskur. Hvis du følger nedenstående kostråd kombineret med kosttilskud, vil du hurtigere slippe af med candida.

Undgå så vidt muligt under udrensningen (normalt 1-1½ måned)

Svampen svækkes, når næringen tages fra den, så hvis du undgår følgende fødevarer, vil svampen “sulte ihjel”:
 • Sukker, honning, hvedemel, kager, slik m.m.
 • Svampe (champignon, skimmelost, gærprodukter m.m.).
 • Gærdrikke som øl og vin.
 • Eddike, ketchup, marinader og dressinger.
 • Hvide ris.
 • Tørret frugt.
 • Søde, friske frugter, f. eks. vindruer, blomme, fersken, melon, appelsin, pære.
 • Sort te, kaffe, chokolade, tobak.
 • Svine- og oksekød.
 • Mælk, fløde og ost.
 • Aspartam/Nutrasweet (light-produkter) og Smagsforstærker (MSG, E621).
Spis gerne under kuren (og i øvrigt en god idé at fortsætte med bagefter)
 • Koldpressede olier, især olivenolie og rent smør (smørsyre heler slimhinden).
 • Drik rigeligt med vand, og gerne urtete, grøn te og rooibos-te.
 • Groft brød baseret på f.eks. surdej og speltmel i stedet for gær og hvedemel.
 • Rodfrugter (Kartofler, gulerødder, selleri, rødbede m.m.).
 • Grøntsager (broccoli, grønkål, spinat, porrer, løg m.m.).
 • Én enkelt frugt om dagen af æble, banan eller bær.
 • Ærter og bønner og linser.
 • Korn og gryn f.eks. til grød, brune ris, hirse, quinoa, amaranth, chia m.m.
 • Nødder og kerner.
 • Fjerkræ, æg, fisk, og skaldyr.
 • Stevia kan anvendes som sødemiddel under kuren uden problemer.
 • Moderat med lamme- eller vildtkød, dvs. højst 2 gange under kuren som hovedmåltid.
 • Ris-, havre-, mandel- eller soyadrik.
 • A38, Cultura, Acido og ABC-kultur indeholder gavnlige mælkesyrebakterier til tarmen.

“Jeg har haft græs- og birkeallergi i ca. 15 år, med næse der løber, øjne der klør og løber i vand. Efter 3 behandlinger har jeg ikke haft flere symptomer. Jeg har ikke taget nogen form for allergimedicin siden.“

Louise Pihl

Kosttilskud

Kosttilskud – en genvej

Man kan godt slippe af med en svampeinfektion alene gennem kostændringer, men det kræver stor vilje og relativt lang tid. Tidligere brugte man meget det, der hedder ”stenalderkuren”, som typisk tog 3-12 måneder og hvor man skulle være meget konsekvent i hele perioden.

Forkort processen

For at gøre udrensningen kortere, mere skånsom og effektiv, er det vores erfaring at du kan understøtte og forkorte processen med kosttilskud. Da der ofte er stor forskel på hvilke og hvor meget den enkelte person skal have af kosttilskuddene, så er det noget vi kan teste for dig, så du får mest muligt ud af udrensningen.

Vi tester dig

Vi har testprøver fra flere af de gængse mærker af kosttilskud, så vi kan finde den mest optimale sammensætning til dig. Hvis du selv har fået anbefalet produkter til Candidakur kan du tage dem med, så vi kan teste om de kan bruges og hvilken dosering du bør anvende. Desuden tilbyder vi altid et gratis sluttjek efter kurperioden, så du kan komme forbi og få testet om kuren har givet det ønskede resultat og få afklaret eventuelle spørgsmål.

“Du er altid velkommen til at skrive til os under kuren, hvis der er ting du er i tvivl om eller reaktioner fra kroppen på kuren, som overrasker dig“

Torben Frank Andersen, Stifter af AllergiKompagniet
Advarsel

Advarsel angående livstruende allergi!

Hvis du har meget stærke allergiske reaktioner, der kan udvikle sig til livstruende anafylaktisk (allergisk) chok, hvilket især gælder for en del fødevarer som f.eks. peanuts, nødder, fisk og skaldyr mm., må vi på det kraftigste fraråde dig selv at afprøve det. Al selvbehandling sker på eget ansvar. Det gælder også provokation med fødevarer o.lign. Er du i tvivl så spørg din læge hvordan du kan gribe det an, da din læge oftest har et anafylaksiberedskab. Klienter der kun har oplevet anafylaktisk chok i forbindelse med vaccination/desensibilisering over for luftbårne ting som pollen og støv, men ikke oplever det over for naturlig påvirkning af de samme emner, kan vi godt behandle.

6 fakta til skeptikerne

Vores behandlingsmetode hører under kategorien alternativ behandling. Det giver ganske naturligt en del skepsis. Men de eneste skeptikere, vi ikke kan behandle, er dem der ikke dukker op til behandling hos os. Hermed lidt fakta til dem der tvivler:

97%

Patienttilfredshed*
97% af alle de patienter, der følger vores behandling til ende, er tilfredse.

18.000

Behandlede klienter
Siden AllergiKompagniets begyndelse i 1999, har vi behandlet mere end 18.000 patienter.

100%

Medicinfri behandling
Vores behandling er baseret på kinesiologi (muskeltest) og kostomlægning.

77%

Af medicinbehovet fjernes med 1,5 behandlinger I gennemsnit*
De fleste oplever at kunne droppe almindelig allergimedicin efter et par enkelte behandlinger. Andre har brug for lidt mere.

79%

Af symptomerne fjernes med 1,5 behandling I gennemsnit*
Du mærker som regel effekten allerede mens du bliver behandlet.

100%

Harmløs behandling
Behandlingsmetoden som AllergiKompagniet benytter, er fuldstændig harmløs.
Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.
*Det skal understreges, at nævnte resultater ikke er baseret på en videnskabelig dokumentation af virkningen af vores behandling. Statistikkerne stammer fra en spørgeskemaundersøgelse med 811 svar fra kunder hos AllergiKompagniet. Selektionskriteriet for de bearbejdede svar var, at enten så var symptomerne halveret eller mere, eller også var hver allergi behandlet mindst 4 gange. Andre kunder anses for stadig at være under behandling. Statistikkerne stammer fra deltagernes egne besvarelser omkring symptomer og medicinbehov. Disse resultater blev efterfølgende samlet og bearbejdet af Torben Frank Andersen.

20 gode grunde til at vælge AllergiKompagniet

Der er mange flere, men vi synes disse er de mest væsentlige:
 • Vi er landsdækkende.
 • Metoden er fuldstændig harmløs.
 • Metoden kan bruges på alle, også helt små børn.
 • Vi tester 35 forskellige arter af græs – lægerne tester 1 som standard.
 • Vi tester 15 forskellige træer – lægerne tester 1 som standard.
 • Vi tester for op til 30 forskellige dyreracer.
 • Vi er specialister i at finde og behandle ”ukendte” allergier som lægerne ikke kan identificere.
 • De eneste skeptikere vi ikke kan behandle, er dem, der ikke dukker op!
 • Vi er de eneste med specialtrænede behandlere.
 • Mange dyreallergikere har selv dyr uden problemer efter behandling.
 • Materialerne indsamlet af højt kvalificerede biologer.
 • Individuel tilpasning af Candida-kur for størst mulig effekt på kortest mulig tid.
 • Vi tilbyder uddannelse af egne behandlere.
 • Flere behandlere har valgt at arbejde med det fordi de selv er blevet kureret for deres allergi.

 

 • Flere behandlere har desuden erfaring med smertebehandling, rygproblemer, museskader mm.
 • Vi behandler fobier og chok/traumer med lige så stor succes som allergier.
 • Vi kan teste hvilke kosttilskud/vitaminer der skal til for at genoprette din krops balance.
 • Vi samarbejder med andre dygtige specialister ved andre lidelser.
 • Alle allergier og intolerancer kan behandles hele året. Gå i gang i god tid inden sæsonen.
 • Andre symptomer forsvinder ofte også under behandlingen, når kroppen kommer i balance.
“I mere end 10 år har jeg været på allergimedicin, de sidste år både på indsprøjtninger og receptpligtige piller. I dag bruger jeg intet. Mit råd til dig: Prøv det! Det kan forandre dit liv.“

Finn Overgaard – Partner, Relationshuset GEKKO

Læs flere anmeldelser

Tidsbestilling tlf: 70 25 50 99

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99