Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Behandlingsforløb

Behandling af allergier, intolerancer og overfølsomheder

Du skal som udgangspunkt altid regne med 4-6 behandlinger for at komme nogenlunde i bund med dine allergier. Da vi som regel behandler alle dine allergier på én gang, kan vi ofte nå rigtig mange ting temmelig hurtigt, men selvfølgelig så er der nogle personer, som dels har rigtig mange allergier og dels også har andre sundhedsmæssige udfordringer, og der kan der være behov for ekstra behandlinger. Dem kan man altid tilkøbe efter behov.

Første behandling vil altid være fuld tid, dvs. 1 time hos de fleste behandlere. Opfølgninger vil for det meste være halv tid, dvs. ½ time, men i få tilfælde med rigtig mange allergier kan det være nødvendigt at booke en fuld time næste gang også. Det vil du få at vide til behandlingen hvis vi skønner det nødvendigt.

Du kan indtil videre vælge at booke og betale for én behandling ad gangen hos alle behandlere. 

Du kan også til første behandling vælge at købe en behandlingspakke på 6 behandlinger. Her betaler du kun for 5 behandlinger og får derfor den 6. gratis. Det giver dig også en mulighed for at afbetale beløbet over noget tid via det samarbejde vi har med Sundhedskonto.dk. 

NB: I starten vil det kun være Torben Frank Andersen i Lyngby som kan tilbyde betaling via kreditordningen så vi får det testet grundigt af inden de andre behandlere kommer med på ordningen. 

Vær opmærksom på at du KUN kan benytte Sundhedskonto.dk til de fulde pakker med behandlingsforløb inklusive kosttilskud, og KUN hvis du INDEN behandlingen er blevet kreditgodkendt. Læs mere om det på www.sundhedskonto.dk

Behandling af fobier, angst og traumer

Som udgangspunkt skal du også her forvente flere behandlinger. Vi har dog erfaring for, at er der tale om en enkelt fobi, så kan 1-2 behandlinger være tilstrækkeligt. 

Hvis du lider af stærk angst og/eller er belastet af traumer, så må vi gå lidt mere forsigtigt frem. I dette tilfælde må vi naturligvis ikke blande os i en eventuel medicinering, selv om målet altid vil være at hjælpe dig til at blive medicinfri. Det bør dog altid kun ske efter aftale med din læge. I forbindelse med behandling af angst og traumer så sætter vi altid en fuld konsultation af til hver behandling, så vi har god tid til at behandle eventuelle efterreaktioner og afbalancere dem også. 

Generelt så er vores metode helt sikker, for det er sådan med ALFAkinesiologi, at vi kun kan teste os frem til de traumer som du er parat til at give slip på, og vi eftertester altid om den stress, som var der inden behandling, er væk efter behandlingen er gennemført. Ligeledes er metoden oftest meget mere behagelig og tryg, fordi vi som behandlere ikke behøver at få at vide hvad et bestemt traume præcis handler om for at kunne afbalancere det. Dermed kan vi også arbejde med traumer som enten er helt ubevidste, eller som er opstået så tidligt så du ikke har en egentlig erindring om dem.

Selv om det lyder helt skørt for dig som har haft voldsom angst, så oplever vi som regel at selv voldsomme traumer bliver forløst på én behandling. Dermed vil hjernen ikke bruge oplevelsen som referencepunkt for fremtidige oplevelser længere. Da en angsttilstand oftest er sammensat af flere traumatiske oplevelser, så skal man dog stadig forvente nogle behandlinger for at komme helt igennem tilstanden og slippe angsten helt.  

Da vi er fuldt bevidste om at det er særligt vigtigt for personer med angst at være i kontrol med din egen situation, så styrer du helt selv hvornår og hvor mange behandlinger du vil have. Vi tilbyder derfor kun et forløb med flere behandlinger fra starten hvis du selv beder os om det. Og ellers tager vi det én behandling ad gangen.
Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99