Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Behandlinger - Allergikompagniet

Hos AllergiKompagniet behandler vi alle former for allergier, intolerancer og overfølsomheder. Der er i vores optik tale om en form for kemisk fobi, hvor hjernen har en fejlopfattelse af farligheden af de kemiske indholdsstoffer som findes i det man er allergisk overfor. Derfor fremkaldes en kamp/flugt reaktion overfor fuldstændig harmløse indholdsstoffer.

Vi bruger ALFAkinesiologi til at teste med. Det er en muskeltest, hvor muskelspændingen afslører om en påvirkning stresser hjernen. Vi bruger som regel skuldermusklen ved at vi trykker ned på klientens udstrakte arm og beder klienten om at holde igen. Vi tester de forskellige allergener ved at holde poser med dem op til mundvigen, hvor vi har et sanseapparat som registrerer hvad der er inde i posen via de energifrekvenser som allergenerne har. Vores krop er ikke særligt god til multitasking, så når vi beder hjernen om at vurdere et bestemt stof vil en muskel kunne bevare spændingen hvis stoffet opfattes som harmløst. Derimod vil hjernen bruge kræfter på at holde øje med noget som anses for farligt, og så vil muskelspændingen falde og armen giver efter når man trykker på den, fordi hjernen ikke samtidig kan fastholde muskelspændingen. 
Eksperiment: Hvis vi stiller klienten på en badevægt, kan man måle hvor mange kilo behandleren trykker på armen med. Den vægt behandleren skal bruge for at trykke armen ned når posen ved mundvigen indeholder noget klienten er allergisk overfor, er 50% eller mindre af den styrke som armen har uden stresspåvirkning. 
Du kan se eksempler på dette i de film vi har liggende på YouTube kanalen ”Fri for Allergi”, bl.a. disse to:
Når vi så har identificeret hvilke allergier klienten har, kan vi behandle dem. Da det er hjernen som har et program liggende som siger at et givent allergen er farlig, så er det også hjernen som vi skal hjælpe med at lave den beslutning om. Der har vi metoder inden for Alfakinesiologien til både at lokalisere og fjerne programmeringsfejlen. Vi oplever i langt de fleste tilfælde at allergierne er opstået i den tidligste barndom, hvor vi er meget hjælpeløse, og derfor tror vi er i livsfare flere gange dagligt. Samtidig så kører vores hjerne på en helt anden svingningsfrekvens Alfa/Theta. Ved denne frekvens ryger alle sanseindtryk helt ufiltrerede ned i underbevidstheden og lagres som om de var virkeligheden, også at f.eks. pollen kan være livsfarligt fordi det optrådte samtidig med følelsen af livsfare. 

Som du kan se i den næste video, så har vi en teknik til at hjælpe hjernen med at lave denne opfattelse om – slette den gamle information i computeren – så hjernen ikke længere tror at f.eks. pollen eller støv er farligt. 

Metoden virker så hurtigt, at langt de fleste symptomer forsvinder mens vi behandler, dvs. i løbet af 1-2 minutter. 

Her er TV-udsendelsen, som chokerede lægerne over, hvor effektivt metoden virker!

I denne udsendelse undersøger Lasse Spang Olsen alternative behandlingsmetoder, og du ser direktør i AllergiKompagniet Torben Andersen vise vores behandlinger. Når du klikker på linket, åbnes DR TV, og indslaget med Torben Anderen findes 15 minutter og 35 sekunder inde i udsendelsen.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99