Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Behandling af børn

Som udgangspunkt spiller alder ingen rolle for behandlingen, og derfor kan vi også behandle børn i alle aldre. Muskeltesten som vi bruger i ALFAkinesiologien kan dog først bruges direkte på børn fra omkring 6-7 års-alderen. Inden da er børn så meget i symbiose med deres forældre så vi ikke får ordentlige svar på testningen. Små børn tester vi derfor med det der kaldes en ”surrogat-test” hvor barnet sidder hos den ene forælder og så muskel-tester vi via forælderens arm, mens vi holder testprøverne op til barnets kind. Dermed får vi svar på om barnet er stresset over for prøverne. Den yngste jeg selv (Torben) har testet var 2 mdr. gammel, så vi kan teste ALLE.
Du skal dog være opmærksom på at nogle børn er voldsomt skræmte over for AL behandling, især fordi de har været udsat for adskillige ubehagelige situationer med læger, vaccinationer, nåle, blodprøver, masker, pinde i halsen og ørerne og andre ubehagelige undersøgelser. Hvis du har erfaring med at dit barn bliver angst og græder/skriger og er usamarbejdsvillig i forhold til behandling, så kan vi have udfordringer med at få testet og behandlet barnet. Som regel går det alligevel, men vi vil som behandlere ikke risikere at give dit barn endnu en ubehagelig oplevelse af overgreb oveni alle de andre oplevelser, så der må du være indstillet på at vi tager det over flere gange, hvor første behandling vil være meget sporadisk og først og fremmest handler den om at barnet får tillid til at det, vi laver, ikke gør ondt eller er ubehageligt, men snarere er lidt sjovt. På den måde bliver behandlingen både allergi- og traumebehandling. 
Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99