Find behandler
Tidsbestilling: 70 25 50 99

Annette Storgaard Jørgensen

« Tilbage
Jeg blev behandlet for husstøvallergi af Torben Andersen i juni 2005.


Jeg oplevede en umiddelbar bedring allerede den første dag, og den første måned efter behandlingen, hvor jeg også tog kosttilskud og fulgte en diæt anbefalet af Torben, aftog symptomerne hurtigt, for snart helt at forsvinde. Det har nu, i efteråret 2005, i et par måneder været højsæson for husstøvallergi, men jeg har for første gang i mange år intet mærket til det.


Jeg konsulterede Torben Andersen, fordi jeg efterhånden var desperat over mine kløende, røde øjne. Mit indtryk af Torbens behandling var umiddelbart, at den var helt utrolig nem, hurtig og behagelig for mig.


Jeg må indrømme, at jeg har en vis skepsis over for alternative behandlingsformer. Også fordi jeg tidligere hos en anden behandler har følt, at jeg blev taget ved næsen. Derfor var det vigtigt for mig at forstå principperne bag Torbens behandling. Jeg synes, han forklarede dem på en god måde.


Jeg tænkte: ”Ja, hvorfor skulle det ikke være en fejlslutning, som hjernen har foretaget i et presset øjeblik, der er årsagen til, at jeg reagerer allergisk imod noget, der er ganske naturligt?” Men jeg mener ikke, at mine forventninger har ret meget med min bedring at gøre.


Jeg havde prøvet så meget forinden, som jeg bestemt også håbede skulle virke, men som ikke gjorde det. Min oplevelse er, at behandlingen fjernede årsagen til allergien, og at bedringen herefter blev hjulpet på vej ved, at jeg levede ekstra sundt i en periode.


Hvad diæten angår, så var det sværeste for mig at undvære kaffe dagligt og vin af og til. De andre kostprincipper, inklusiv aloe vera-drik og hvidløgs- og fiskeoliepiller, har jeg ladet indgå i min kost siden hen, så vidt det nu er muligt, når man lever i en almindelig familie med børn. Det bekommer mig kun godt. Kaffen og vinen ”lukkede jeg ind” igen efter et par måneder, uden negative følger.


Når jeg vågner om morgenen nu og ser på min kæreste, er mine øjne ikke længere røde og klistrede, men klare og blå! Det er en fantastisk forhøjelse af min livskvalitet, og jeg skriver dette i håbet om, at andre kan hjælpes, lige som jeg er blevet det.

Tidsbestilling

     
    

Lyngby

AllergiKompagniet
Bagsværdvej 72B
2800 Kgs. Lyngby
(Klinikken er handicapvenlig)

Lyngby

AllergiKompagniet
Fortunparken 32
2800 Lyngby

Svendborg

AllergiKompagniet
Naturmedicinsk Klinik
Toldbodvej 9, st.
5700 Svendborg

Aabenraa

AllergiKompagniet
Skibbroen 16, st.
6200 Aabenraa

Nykøbing Mors

AllergiKompagniet
Højbro 34
7900 Nykøbing Mors

Administration

AllergiKompagniet
Fruevej 125
7900 Nykøbing Mors
Allergikompagniet | Frederikkevej 3 | 3050 Humlebæk | Tlf.: 70 25 50 99