Allergikompagniet-grafik4

Prisliste på behandlinger

Enkeltbehandlinger

Du kan booke en enkelt behandling ad gangen.
Se nedenstående takster.

Rabatkort

Rabatkortet giver ret til 6 behandlinger.
Du opnår ca. 15% rabat på alle behandlingerne.

Opfølgende behandlinger

Torben, Lisbeth, Nina og Flemming tilbyder opfølgende behandlinger på ½ time til ½ pris. Opfølgende behandlinger gælder KUN for kunder, der er i gang med et behandlingsforløb. Nye kunder starter ALTID med en fuld behandling, uanset hvor mange allergier og tid på året.

Behandler Behandling Rabatkort (6 behandlinger)
Torben Andersen 1.200 kr. 6.100 kr.
Flemming Hermansen 950 kr. 4.800 kr.
Nina Christiansen 950 kr. 4.800 kr.
Jacob Dyreholt (Vallensbæk) 800 kr. 4.000 kr.
Jytte Warming 800 kr. 4.000 kr.
Torben Andreasen (Svendborg) 950 kr. 4.800 kr.
Lisbeth Hagen (Lyngby) 950 kr. 4.800 kr.

Allergikompagniet-grafik4

Rabatter

Alle behandlinger efter den 10. behandling er til halv pris.

Børnerabat

25% rabat for behandling af børn under 9 år.

Studierabat

25% rabat for behandling af studerende med gyldigt studiekort.

Pensionistrabat

25% rabat for behandling af folkepensionister over 67 år eller førtidspensionister.

Familierabat

3 personer behandles for 2’s pris ved samtidigt fremmøde i dobbelttid. Det samme gælder for 4 for 3’s pris i tredobbelt tid. Opfølgninger kan efter behandlerens skøn gennemføres med yderligere rabat.

De forskellige rabatter kan IKKE kombineres indbyrdes eller med rabatkortet.

Allergikompagniet-grafik4

Test for overvækst af svampe: 400,- kr.

Du skal normalt regne med kosttilskud til kuren for mellem 1.500-2.000 kr. for en voksen.

Vi tester dig for om du har overvækst af gærsvampe, herunder svampen Candida albicans, som bl.a. viser sig som svækkede slimhinder. Vi gennemgår om en kur er relevant og hvilke kosttilskud du vil kunne have gavn af, samt om der eventuelt er vitaminer eller mineraler du mangler. Der bliver afsat ca. ½ time til testning og rådgivning. Der gives ikke rabat på denne ydelse.

Allergikompagniet-grafik4

Sundhedstjek: 400,- kr.

Et holistisk eftersyn. Vi tester om du er i balance med vitaminer og mineraler, om dine binyrer er overbelastede, samt hvis du er i tvivl om relevans af allergibehandling tester vi det. Vi tjekker om der er andre emner omkring sundhed som du kunne have gavn af at udforske og kommer med råd til dig i den anledning. Desuden er du velkommen til at spørge ind til hvad vi kan tilbyde behandlingsmæssigt eller om vi kender nogen der kan hjælpe med andre sundhedsmæssige udfordringer. Vi har et rigtig godt netværk af behandlere/terapeuter vi kan henvise til. Der gives ikke rabat på denne ydelse.

Allergikompagniet-grafik4

90 dages ubetinget tilfredshedsgaranti

Vi har valgt fortrinsvis at forhandle kosttilskud fra producenten “Forever Living Products”. Der er to væsentlige årsager. Produkterne har en særdeles høj kvalitet baseret på næsten 40 års erfaring på markedet fra verdens førende producent af Aloe vera produkter. Desuden er alle deres varer omfattet af 90 dages fuld tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med de produkter du har købt, sætter vi pris på at du returnerer dem til os – helt eller delvis brugt – sammen med din kvittering inden 90 dage fra købet. Så får du alle dine penge retur uden diskussion (eksklusiv evt. forsendelsesomkostninger).

Vi har desuden valgt at forhandle nogle få produkter fra andre leverandører, der ikke tilbyder tilfredshedsgaranti. De er dog også alle af en overlegen kvalitet.

Det er meget individuelt, hvornår man kan mærke en virkning, men vær opmærksom på, at naturprodukter ofte skal have længere tid til at virke end syntetisk fremstillet medicin. Derfor vil mange først opleve de positive virkninger af kuren i slutningen af perioden. Gør derfor dig selv en tjeneste at være tålmodig og køre kuren til ende, inden du beslutter dig til at bruge returretten, i stedet for at stoppe efter kort tid. Vi vil hellere have al emballagen tilbage i tom tilstand, da vi så ved, at du har givet kuren et ærligt forsøg.

København – Aarhus – Lyngby – Svendborg – Vallensbæk Strand – Aabenraa

Tidsbestilling tlf: 70 25 50 99