Persondatapolitik

Dataansvarlig og hjemmesideejer:

AllergiKompagniet v/ Torben Frank Andersen
Skovengen 194, 2980 Kokkedal
Tlf: 70255099
Mob: 30565099
CVR: 19482537

Generelt

Når du enten booker en tid, tilmelder dig vores Nyhedsbrev eller besøger hjemmesiden, afgives dine oplysninger til AllergiKompagniet og du giver samtidigt samtykke til at dine personoplysninger kan behandles i henhold til denne persondatapolitik.

Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføre til dig. Når du anvender vores kontaktformular på hjemmesiden giver du selv eksplicit samtykke til at vi indsamler og behandler de indtastede data, navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

AllergiKompagniet indsamler alene personoplysninger som er nødvendige for at opfylde de opgaver som er forbundet med vores servicering af vores kunder, herunder besvarelse af spørgsmål, håndtering af klager, oprettelse i journalsystem etc.

Nyhedsmails

Ved oprettelse af klientjournal vil du blive spurgt om du ønsker tilmelding til nyhedsbrev, og vil alene blive oprettet efter ønske. De Nyhedsbrevtilmeldte som vi allerede har, vil desuden atter blive spurgt om de fortsat ønsker at være tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via knap som forefindes i bunden af alle nyhedsbrevene.

Oplysninger som AllergiKompagniet indsamler og behandler

AllergiKompagniet indsamler og behandler oplysninger om dig når du:

  • Kontakter AllergiKompagniet via kontaktformular
  • Skriver til AllergiKompagniet på mail
  • Anmoder om Nyhedsmail
  • Besøger en af vore klinikker som klient

Ved oprettelse af journal til en klient indsamler vi følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail

Ved kontakt via hjemmeside eller mail indsamler vi:

Navn, telefonnummer og e-mail.

Du kan frivilligt og efter eget valg afgive yderligere personoplysninger som du mener kan have betydning for vores behandling af dig eller den information som vi giver tilbage. Ved frivilligt og efter eget valg at oplyse om disse, opfatter AllergiKompagniet dette som samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger om dig.

Den registreredes rettigheder

Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede personer/klienter følgende rettigheder:

  • Du har til enhver tid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger AllergiKompagniet har om dig.
  • Du har til enhver tid ret til at få redigeret og opdateret de personoplysninger AllergiKompagniet har om dig.
  • Du har til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som AllergiKompagniet har om dig. Dette skal ske skriftligt til kontakt@allergikompagniet.dk , hvorefter AllergiKompagniet vil slette dine data inden for 30 dage.
  • Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette skal ske skriftligt til kontakt@allergikompagniet.dk, hvorefter AllergiKompagniet vil slette dine data inden for 30 dage.

Bemærk at nogle data kun kan slettes hvis det er i overensstemmelse med regler for journalføring, og data i forbindelse med finansielle mellemværender som hovedregel gemmes i 5 år efter bogføringsloven.

Sikkerhed og deling af personoplysninger

AllergiKompagniet videregiver og sælger ikke personoplysninger til 3. part, og anvender kun disse i forhold til servicering af vores klienter.

AllergiKompagniet opbevarer data på platforme som har en høj sikkerhedsstandard og benytter sig af sikkerhedsforanstaltninger så som firewalls og kryptering.

I tilfælde af sikkerhedsbrud, hvor der er en høj risiko for misbrug af de registrerede personoplysninger, vil AllergiKompagniet underrette de registrerede om sikkerhedsbruddet hurtigst muligt. AllergiKompagniets sikkerhedsprocedurer bliver løbende revurderet og opdateret i forhold til den teknologiske udvikling.

AllergiKompagniet benytter sig af eksterne leverandører af IT-services, IT-systemer og betalingsløsninger mm.

AllergiKompagniet indgår løbende databehandleraftaler med alle leverandører, hvorved det også i forhold til eksterne data-behandlere sikres, at disse opretholder et fornødent og højt beskyttelsesniveau for så vidt angår de registrerede personoplysninger.

Cookies

Hjemmesiden www.allergikompagniet.dk  anvender Cookies. Cookies er tekstfiler som gemmes på den enhed du anvender (computer, tablet, mobil mm.) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3. parts Cookies

Websitet indeholder Cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter: Statistik og markedsføring, Google, Google Analytics, Google Ads, og Facebook.

Statistik og markedsføring

For at kunne videreudvikle og forbedre AllergiKompagniets hjemmeside fører vi statistik over hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere der anvendes mest. AllergiKompagniet anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem.

Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.allergikompagniet.dk og fremgår af:

www.google.com/privacy.html

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger AllergiKompagniet opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares og kan tilbagekalde dit samtykke. Derefter sletter AllergiKompagniet dine oplysninger inden for 30 dage.

Er de opbevarede oplysninger forkerte har du ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Al henvendelse herom skal ske skriftligt til: kontakt@allergikompagniet.dk

Opdatering

Dette dokument vil løbende blive opdateret.

Sidste opdatering: 14. september 2018