Allergikompagniet-grafik4

Lev ikke et liv med fobier og traumer!

Har du indstillet dig på et liv begrænset af fobier og traumer? AllergiKompagniet tilbyder dig et andet valg. En metode, hvor din fobi eller dit traume behandles ud fra et helhedsprincip, hvor vi især fokuserer på stressfrigørelse gennem kinesiologiske metoder og bearbejdelse af underbevidstheden med hjælp af visualiseringsteknikker. Denne form for behandling har vist sig at have en sensationel effekt på alle former for fobier og traumer – samt allergi, overfølsomhed, intolerance og astma.

Den vestlige verdens lidelse

Fobier og traumer er et udbredt problem, som oftest kun behandles med samtaleterapi og i visse tilfælde medicin. Begge dele kan være effektive, men får sjældent løst op i underbevidsthedens erfaringsmæssige knuder. Dem har du stadig.

Få større livskvalitet

AllergiKompagniets metode er unik, effektiv, fri for bivirkninger, hurtigtvirkende og let at udføre. Den kan gøre dig fri for begrænsende fobier og traumer og give dig et helt nyt liv med mere kvalitet i dagligdagen.

Vi uddanner behandlere

Vi uddanner til stadighed nye behandlere og regner med at åbne nye klinikker efter behov. Find din nærmeste klinik ved at klikke hér, så du hurtigt kan blive fri for din fobi eller dit traume.

Behandling af fobier og traumer

AllergiKompagniet behandler ALLE former for fobier og traumer med lige stor succes. Så er du træt af forringet livskvalitet grundet fobier og traumer, er du kommet til det rette sted.

Tidsbestilling – Tlf: 70 25 50 99

jacob-arentoft4

Jacob Arentoft

Digital Forretningsudvikler, Titlebuster

“Jeg var meget skeptisk, men gav behandlingen en chance. AllergiKompagniet kurerede min birkepollen allergi på 2 behandlinger – totalt vildt!”

Læs flere beretninger – Klik hér

Allergikompagniet-grafik4

Hvad er fobier & traumer?

Fobi er en psykisk lidelse, der betegner en sygelig frygt eller afsky for noget. Ordet fobi er af græsk oprindelse. En fobi kan tage alle mulige afskygninger og kan være meget ødelæggende for den patient, som lider af fobien. Et traume er i psykiske sammenhæng betegnelsen for en psykisk skade.

Fobier vi har behandlet

AllergiKompagniet har med succes behandlet diverse former for fobier såsom højdeskræk (akrofobi), flyskræk (Aerofobi), fobi for åbne pladser (agorafobi), hundefobi, klaustrofobi, edderkoppeskræk (Araknofobi), eksamensskræk, præstationsangst mm.

Typiske traumer vi behandler

Vi har med succes behandlet andre former for stress-relaterede reaktioner fra f. eks. ulykker, vold, incest, mobning, depression, job-stress, smertetilstande mm. Torben Frank Andersen har desuden tidligere med stor succes behandlet langtidssygemeldte smertepatienter på sit tidligere kursuscenter, RygKompagniet. Mere end halvdelen vendte tilbage på arbejdsmarkedet efter endt behandling, på trods af, at de næsten alle var opgivet med konventionel behandling.

jesper-peter-rasmussen-kgi

Jesper Peter Rasmussen

Adm. direktør KGI Business & Education

“Mine behandlinger hos AllergiKompagniet har gjort at jeg er gået fra at være multiallergikker gennem 30 år, til nu at have en hverdag uden brug af allergimedicin”

Læs flere beretninger – Klik hér

Allergikompagniet-grafik4

Sådan behandler vi fobier og traumer

AllergiKompagniets behandlingsmetode er udviklet af Ole Larsen, forfatter til bogen “Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager”, der er solgt i mere end 30.000 eksemplarer. Behandlingsmetoden blev senere videreudviklet af Torben Frank Andersen, tidligere seniorforsker ved Københavns Universitet (PhD i biologi). Siden 1999 har AllergiKompagniet behandlet mere end 11.000 mennesker for deres allergier. Behandlingsmetoden blev landskendt, da Torben viste hvor effektiv den er i TV2 Praxis.

1. FJERNELSE AF DEN ALLERGIFREMKALDENDE REAKTION

Vi hjælper din hjerne med at fjerne den stress, der er forbundet med din allergi. Metoden er en videreudvikling af kinesiologiske metoder, hvor vi bruger en muskel som sladrehank for hvilke ting der påvirker din hjerne. En konsultation kan omfatte op til 8 forskellige allergier. Vi behandler alle allergier hele året rundt, men opfølgningen vil typisk ligge i sæsonen. De fleste vil kunne blive færdigbehandlet og få fjernet de fleste af deres allergier inden for 3 til 6 konsultationer.

2. GENOPBYGNING AF SLIMHINDERNE

Vores krop er fra naturens hånd skabt til at leve af grove, varierede og svagt forarbejdede fødevarer. Her passer sukker, hvidt brød, kager, slik, sodavand, kaffe, pasta, alkohol og hvide ris slet ikke ind! Desuden er vi udsat for et sandt bombardement af forskellige kemiske belastninger, herunder penicillin og anden medicin. Tilsammen resulterer det i, at rigtigt mange mennesker lider af dårlige slimhinder som regel forårsaget af en overvækst af gær-svampe, især af svampen Candida Albicans. Dette gælder i særlig grad allergikere. Derfor anbefaler vi alle allergikere at blive testet for Candida og, hvis de har infektion, at foretage en individuelt tilpasset udrensnings- og genopbygningskur.

3. BEHANDLING & PRØVER

Hos Allergikompagniet har vi typisk mere end 100 forskellige pollenprøver liggende og kan derfor teste mod en lang række forskellige pollen-allergier. Vi har desuden fundet en mere effektiv måde at opbevare vores pollenprøver, så de forbliver aktive i længere tid. Derfor kan vi screene alle græsser samt birkepollen igennem længe inden næste sæson, og dermed mindske behovet for opfølgninger i selve sæsonen. Har du allergi overfor dyr, fødevarer, støv eller lignende, bedes du selv medbringe prøver af de ting, du reagerer mod. Medbring prøver i en gennemsigtig plastikpose (frysepose) eller lignende.

Jeg har haft græs- og birkeallergi i ca. 15 år, med næse der løber, øjne der klør og løber i vand. Efter 3 behandlinger har jeg ikke haft flere symptomer. Jeg har ikke taget nogen form for allergimedicin siden.

Louise Pihl

Læs flere beretninger – Klik hér

Poul-Køhn-sh

Poul Køhn

Selvstændig

“Jeg er en mand på 47, som har haft allergi i ca. 35 år. Det har været meget belastende og er bare tiltaget gennem årene. Men den bedste sommer jeg har haft i mange år, er den jeg har haft efter at have modtaget behandling hos AllergiKompagniet. Jeg har næsten ikke mærket noget efter ca. 5 behandlinger, så det har været en kæmpe succes, som jeg kun kan anbefale til andre.”

Læs flere beretninger – Klik hér

Allergikompagniet-grafik4

Vigtige praktiske informationer

Nedenfor finder du forskellige praktiske oplysninger omkring behandlingen, der beskriver din rolle under forløbet. Hvis du skal i behandling, er det vigtigt, at du gennemlæser nedenstående, så du kan være bedst muligt forberedt og have de ting med du selv skal sørge for.

1. FØR BEHANDLINGEN

Det er vigtigt, at du ikke er under påvirkning af symptom-dæmpende midler ved behandlingen! Det betyder for de fleste produkters vedkommende, at du skal undvære dem i 24 timer før behandlingen. Dette gælder fortrinsvis antihistaminer, mens du naturligvis bør fortsætte med al livsnødvendig medicin, herunder også astmamedicin. Det er faktisk en fordel at du har lidt symptomer, når du kommer til behandling, da vi så kan tage udgangspunkt i disse. Symptomerne vil normalt forsvinde under behandlingen. Ophør af medicinsk behandling bør altid foregå i samråd med en læge.

2. TESTPRØVER TIL BEHANDLINGEN

For at kunne behandle en allergi, skal vi have noget materiale af det allergifremkaldende stof til rådighed. De bedste prøvebeholdere er klare plastposer (fryseposer er glimrende) og glas- eller plastbeholdere. Vi sørger for at indsamle det meste naturmateriale, dvs. pollen, blomster, skimmelsvampe mm., ligesom vi altid har et udvalg af dyrehår liggende. Det er imidlertid bedst at tage udgangspunkt i de allergifremkaldende emner som du selv kommer i kontakt med. Derfor bedes du selv medbringe prøver af f.eks. husstøv, fødevarer og lignende. Hvis du selv har dyr eller ofte kommer i kontakt med nogle, anbefaler vi også at du tager dyrehår med fra de konkrete dyr.

3. SELVE BEHANDLINGEN

Under selve behandlingen fjerner vi den allergifremkaldende stress-reaktion. Dette foregår ved en konsultation, hvor vi godt kan behandle flere (op til 6-8 forskellige) allergier under samme konsultation. Nogle allergier, især pollen-allergi, skal behandles på bestemte tidspunkter af året, hvor der er frisk materiale til rådighed. De fleste vil kunne blive færdigbehandlet inden for 3-4 konsultationer for at fjerne en specifik allergi. Metoden er baseret på kinesiologi, dvs. vi benytter en muskeltest, hvor en muskel fungerer som en “sladrehank” om stressbelastninger af hjernen.

4. INGEN REAKTION – INGEN BETALING!

Metoden er helt nyudviklet, og derfor behandler vi næsten udelukkende skeptikere. De eneste skeptikere vi ikke kan behandle er dem, der ikke dukker op til behandling! Du skal være opmærksom på, at det ikke er sikkert at du kan mærke resultater allerede efter første behandling, så du skal naturligvis være indstillet på at komme til de foreskrevne opfølgninger for at opnå permanente resultater. Det er et håndværk vi udfører, ikke mirakler. Jeg har endnu ikke oplevet, at jeg ikke kunne teste en person, men hvis vi mod forventning ikke kan teste dig, eller hvis vi ikke kan påvise nogen allergisk reaktion med vores metode, skal du naturligvis ikke betale for konsultationen.

5. EFTER BEHANDLINGEN

De allergiske reaktioner som du er blevet behandlet for, vil for det meste være væk efter behandlingen. Oftest vil der dog komme en fornyet reaktion, som vil kræve opfølgende behandling på et senere tidspunkt. Du skal egentlig sammenligne behandlingsforløbet med pille et løg, hvor der kan være flere lag. Hvert lag repræsenterer et symptom, så det er først når næste symptom dukker op at vi kan komme til at fjerne det. Det er ligeledes i enkelte tilfælde sket, at der er dukket en anden, ny allergisk reaktion op efter behandlingen. Der er ingen grund til at frygte, at der pludselig kommer mange flere allergier på grund af det, men allergikere har dog en markant højere risiko for at udvikle flere allergier, så længe deres slimhinder ikke fungerer ordentligt.

6. TEST DIN ALLERGI

For at finde ud af om der fortsat er reaktioner er du nødt til at afprøve det efter behandling. Det er dog en god ide at starte langsomt op med de ting du ikke kan tåle. Fødevarer: Start med en lille smule, og øg så mængderne gradvist indtil du enten kan mærke en reaktion, eller du er sikker på at den er væk. Hvis det er muligt, så forsøg med én ting ad gangen, så det er lettere at skelne de enkelte reaktioner. Dyr: Besøg nogle mennesker, der har dyr og mærk efter hvordan det går. Hvis der kommer en reaktion, så tag nogle hårprøver med af de konkrete dyr til den opfølgende behandling. Der kan ofte være en forskel på reaktion over for forskellige racer af dyrene. Pollen: Pollen kan du ikke kontrollere, men følg med i pollentallene, så du derved kommer til at erkende virkningen, og lad være med at tage symptomdæmpende medicin forbyggende, før der viser sig en reaktion. Det er ikke sikkert at du behøver den.

finn-overgaard

I mere end 10 år har jeg været på allergimedicin, de sidste år både på indsprøjtninger og receptpligtige piller. I dag bruger jeg intet. Mit råd til dig: Prøv det! Det kan forandre dit liv.

Finn Overgaard – Partner, Relationshuset GEKKO

Læs flere beretninger – klik hér

Allergikompagniet-grafik4

6 fakta til skeptikerne

Vores behandlingsmetode hører under kategorien alternativ behandling. Det giver ganske naturligt en del skepsis. Men de eneste skeptikere, vi ikke kan behandle, er dem der ikke dukker op til behandling hos os. Hermed lidt fakta til dem der tvivler:

97%

PATIENTTILFREDSHED*

97% af alle de patienter, der følger vores behandling er tilfredse.

12.000

BEHANDLEDE PATIENTER

Siden AllergiKompagniet blev stiftet i 1999, har vi behandlet mere end 12.000 patienter.

100%

MEDICINFRI BEHANDLING

Vores behandling er baseret på kinesiologi (muskeltest) og kostomlægning.

77%

AF MEDICINBEHOVET FJERNES MED 1,5 BEHANDLINGER I GENNEMSNIT*

De fleste oplever at kunne droppe almindelig allergimedicin efter et par enkelte behandlinger. Andre har brug for lidt mere.

79%

AF SYMPTOMERNE FJERNES MED 1,5 BEHANDLING I GENNEMSNIT*

Du mærker som regel effekten allerede mens du bliver behandlet.

100%

HARMLØS BEHANDLING

Behandlingsmetoden som AllergiKompagniet benytter, er fuldstændig harmløs.

Bestil tid nu på tlf: 70 25 50 99

I vores højsæson fra marts til juli har vi ofte meget travlt. Som ny kunde anbefaler vi dig så vidt muligt at starte behandlingen i god tid inden din sæson går i gang, da vi kan være nødt til at prioritere eksisterende kunder i sæsonen. Det giver også hurtigere resultater for dig, hvis du kan nå at styrke slimhinderne inden sæsonen er i gang.

*Det skal understreges, at nævnte resultater ikke er baseret på en videnskabelig dokumentation af virkningen af vores behandling. Statistikkerne stammer fra en spørgeskemaundersøgelse med 811 svar fra kunder hos AllergiKompagniet. Selektionskriteriet for de bearbejdede svar var, at enten så var symptomerne halveret eller mere, eller også var hver allergi behandlet mindst 4 gange. Andre kunder anses for stadig at være under behandling. Statistikkerne stammer fra deltagernes egne besvarelser omkring symptomer og medicinbehov. Disse resultater blev efterfølgende samlet og bearbejdet af Torben Frank Andersen.

Allergikompagniet-grafik4

20 gode grunde til at vælge AllergiKompagniet

Der er mange flere, men vi synes disse er de mest væsentlige:

 • Vi er landsdækkende.
 • Metoden er fuldstændig harmløs.
 • Metoden kan bruges på alle, også helt små børn.
 • Vi tester 35 forskellige arter af græs – lægerne tester 1 som standard.
 • Vi tester 15 forskellige træer – lægerne tester 1 som standard.
 • Vi tester for op til 30 forskellige dyreracer.
 • Vi er specialister i at finde og behandle ”ukendte” allergier som lægerne ikke kan identificere.
 • De eneste skeptikere vi ikke kan behandle, er dem, der ikke dukker op!
 • Vi er de eneste med specialtrænede behandlere.
 • Mange dyreallergikere har selv dyr uden problemer efter behandling.
 • Materialerne indsamlet af højt kvalificerede biologer.
 • Individuel tilpasning af Candida-kur for størst mulig effekt på kortest mulig tid.
 • Vi tilbyder uddannelse af egne behandlere.
 • Flere behandlere har valgt at arbejde med det fordi de selv er blevet kureret for deres allergi.
 • Flere behandlere har desuden erfaring med smertebehandling, rygproblemer, museskader mm.
 • Vi behandler fobier og chok/traumer med lige så stor succes som allergier.
 • Vi kan teste hvilke kosttilskud/vitaminer der skal til for at genoprette din krops balance.
 • Vi samarbejder med andre dygtige specialister ved andre lidelser.
 • Alle allergier og intolerancer kan behandles hele året. Gå i gang i god tid inden sæsonen.
 • Andre symptomer forsvinder ofte også under behandlingen når kroppen kommer i balance.

København – Aarhus – Lyngby – Svendborg – Vallensbæk Strand

Tidsbestilling tlf: 70 25 50 99